facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Velgen Herstellen Antwerpen / Donckers

Velgen Herstellen Antwerpen / Donckers

Info

Voor exacte prijzen even langskomen. Prijs wordt bepaald door de grootte van de velgen en welke kleur of afwerking.

Adres: Bijkhoevelaan 1, 2110 Wijnegem
Telefoonnummer: +32 3 326 26 00
Stad: Wijnegem
Route: Bijkhoevelaan 1
Postcode: 2110


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:30
Dinsdag: 08:00 - 18:30
Woensdag: 08:00 - 18:30
Donderdag: 08:00 - 18:30
Vrijdag: 08:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Donckers prijslijst, Donckers Schoten, Donckers AFSPRAAK, Donckers Wilrijk, Donckers Geel, Bandencentrales met prijslijst, Bandencentrale Donckers, Bandencentrale Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Donckers Wijnegem Donckers Wijnegem 0 meter Top service. Snel geholpen, bekwaam en heel vriendelijke mensen. Van bureau tot garag...
Recensies
Mijn banden bleken een paar maanden na de vervanging al erg hard afgesleten te zijn. Ik werd heel klantvriendelijk verder geholpen door zowel de manager als de medewerkers om te zoeken naar een oplossing hoewel het niet aan Donckers lag. Ook nog de tip mee gekregen om tijdig de banden uit te laten lijnen om zulke problemen te voorkomen. Een dag nadat ik getelefoneerd had, kon ik alweer veilig met nieuwe banden de baan op. Bedankt voor de snelle sympathieke service!
Bij Donckers word je werkelijk altijd vriendelijk verder geholpen! Mark is als manager een zeer sympathiek, bekwaam & empathisch persoon die alles zal doen wat hij kan om je te helpen! zo ook bij mij .. ! kort gezegd; Snelle service & analyse van je probleem, Goede service, redelijke prijzen, er kan een interessante babbel & lach af tijdens het wachten & bovendien is het ook nog eens een familiebedrijf die gewoon-weg weten van aanpakken door hun ervaring! Ik zou een bezoek aan Donckers aan iedereen aanbevelen! Altijd geholpen! Bedankt Mark & medewerkers van Donckers!
Ik koop al 20 jaar mijn banden bij Donckers in Wijnegem. Het hele team, met in bijzonder Marc en Francine, staan altijd voor ons klaar met de grootste flexibiliteit en service. Zelfs op de drukste dagen is altijd een oplossing te vinden om de benodigde banden te bestellen en vervolgens een afspraak in te plannen. Het inplannen van een afspraak via de website is heel makkelijk en je krijgt altijd een overzicht van de staat van de banden die op stock blijven, wat het opvolgen en bestellen voor het volgende seizoen vergemakkelijkt! Altijd TOP!
Donckers Wijnegem is absolute topklasse voor wie snel nieuwe banden en velgen wil laten monteren of wie een seizoen- bandenwissel overweegt. Deze laatste kan on-line geboekt worden op dag en uur die u best uitkomen en uw 4 banden van het andere seizoen worden ter plaatse voor u opgeslagen. Eens u geboekt heeft ontvangt u een tweetalige mail met bevestiging. Twee dagen voor de afspraak ontvangt u nog een mail ter herinnering. Na een bezoek ontvangt u een mail met bedanking en met de eigendomsbewijs van de afgemonteerde banden. Knap !! Banden en velgen die in bewaring blijven zijn verzekerd tegen diefstal en brand. Voor een lekke band is geen afspraak nodig. Er is een uitgebreide wachtzaal waar u de krant kunt lezen of met de lap-top werken terwijl u wacht. U kunt uw gsm ook opladen ter plaatse en de koffie kost slechts 20 cent.. Top service gecombineerd met vriendelijke en efficiënte bediening , wat wilt ge nog meer ??
Vandaag bij Donckers Wijnegem geweest voor inlichtingen betreffende alu. velgen, na even gewacht te hebben omdat de verantwoordelijke Marc even nog wat aan het afhandelen was op de computer, wanneer hij klaar was ben ik direct zéér vriendelijk en met veel kennis van zaken verder geholpen, ik meld dit omdat ik hier een slechte review had gelezen waarvan ik schrok, daar wij reeds vele jaren klant zijn en hier steeds vriendelijk en met veel kennis van zaken bediend worden en niet alleen door Marc maar door al het personeel van Donckers Wijnegem.
Reeds enkele malen moest ik langskomen voor een controle van alle banden na een waarschuwingslampje. Zonder aanrekenen v kosten werden deze nagekeken. Er werden mij ook geen nieuwe banden opgedrongen. Wat een service!
Top garage! Ben er al vaak geweest voor banden te monteren en demonteren, maar evengoed voor het uitlijnen, lichten goed afstellen en nieuwe accu te plaatsen. Altijd behulpzaam en vriendelijk. Helpen ook 9/10 direct!
Betreft hier qua service en toewijding eentop garage zowel de faciliteiten als alle tewerk gestelden. Staan steeds gereed met zowel woorden als daden! Puike service zeker onder de deskundige leiding, doe zo voort Marc en zijn team!!
Onbeleefde verantwoordelijke "Mark" die mensen niet eens rechtstreeks aankijkt als men ze aanspreekt. Achteraf bijdehande opmerkingen maken tijdens de afrekening worden eveneens niet geapprecieerd. Gelukkig waren de mechaniekers wel vriendelijk. Als je je job zo haat kan je beter een ander vak zoeken.
Topservice, vriendelijke uitbater en werknemers. Hebben mij snel geholpen en de nodige uitleg verschaft over de nieuwe banden, velgen en aanwezige autoproducten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid