facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Velda bedding

Velda bedding

Info

Velda Bedding is een Belgisch familiebedrijf dat staat voor topkwaliteit slaapsystemen, verdeeld door slaapspecialisten in heel Europa.

Geschiedenis

Velda is sinds jaar en dag het primaire merk van Veldeman Bedding, een toonaangevend bedrijf in de beddensector met hoofdzetel in Opglabbeek, Limburg. Veldeman Bedding werd in 1954 opgericht, stelt ongeveer 400 mensen te werk en is nog steeds een familiebedrijf. Kwaliteit, duurzaamheid en een eerlijke prijs staan voorop.

Velda biedt een zeer divers aanbod aan bedden en matrassen, voor elk wat wils. In overleg met de Velda-slaapspecialist in uw buurt, zal u ongetwijfeld het juiste slaapsysteem vinden voor een excellente nachtrust.

Adres: Industrieweg-noord 1155, 3660 Opglabbeek
Telefoonnummer: +32 89 36 66 60
Stad: Opglabbeek
Route: Industrieweg-noord 1155
Postcode: 3660



op zoek naar gerelateerd: Veldeman Bedding, Veldeman Bedding Oudsbergen, Veldeman matrassen, Velda Focus, Velda boxspring handleiding, Veldeman Group, Veldeman Group NV, Velda Feasy review
Recensies
Zeer goede boxspring die wij 3jaar geleden hebben aangekocht. Zalig om in te slapen Doe zo verder
slecht bedrijf; onder het mom van luxe discount kwaliteit voor de hoofdprijs verkopen! veel fouten, traag en garantie 0,0 nooit weer!
Zeer slecht. Geen kwaliteit en blijven retouren ik raad het zeker af!
Mooie moderne innovatieve producten EN ook nog eens een echt familiebedrijf van eigen bodem! Heerlijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid