facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vegetarische kookschool - De Zonnekeuken

Vegetarische kookschool - De Zonnekeuken

Info

Kookschool voor vegetarische voeding, bewustzijnsontwikkeling en esthetische voedingscultuur

Geschiedenis

De vegetarische keuken zoals hij in deze lessen bekeken wordt is een keuken waar men zich telkens verder in kan scholen, verdiepen en ontwikkelen en die niet vertrekt vanuit een voedingsleer of methodiek.

Aan de hand van concrete thema's en gedachten leren we actief, stap voor stap en op maat van het individu inzicht ontwikkelen in voeding en zijn vele samenhangen.

Met het actief leren ontwikkelen van inzicht is een bewustzijnsvormend aspekt verbonden die een verdiepende en vernieuwende ontwikkeling brengt in de keuken en het omgaan met voeding.

De lessen en opleidingen zijn geschikt voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen in de vegetarische keuken ongeacht of je nu vegetariër bent of ook niet. De cursussen zijn voorzien op maat van de verschillende interesses. Zo zijn er cursussen zowel voor beginners, geïnteresseerden, hobbykoks en beroepskoks.

Adres: Felix Timmermansstraat 24, 8310 Assebroek
Telefoonnummer: 0032 50 54 80 67
Stad: Assebroek
Route: Felix Timmermansstraat 24
Postcode: 8310



op zoek naar gerelateerd: Vegetarisch koken Brugge, Cursus Vegetarisch koken Kortrijk, Vegetarische kookworkshop Limburg, Vegetarische kookstudio Gent, Opleiding vegetarisch koken, Kookcursus Brugge, Opleiding vegetarisch koken Antwerpen, Cursus vegetarisch koken Leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ouderschool Steinerschool Brugge Ouderschool Steinerschool Brugge 826 meter Rasp leeromgeving voor de kinderen.
Vrije School Haverlo Vrije School Haverlo 2 km Avondschool fietshersteller
Lichtvis Lichtvis 2 km LICHTVIS, de digitale schoolboekhandel. Zorgeloos voor de school, transparant voor de...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid