facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vegefruit 'Your freshness, our business'

Info

Vegefruit is opgestart door Bjorn De Schoenmaeker. Jarenlange expertise en ervaring in de groente – en fruitwereld resulteerden dat Bjorn in 2012 zen eigen pad opzocht, doormiddel van rechtstreekse fruitbelevering.

Geschiedenis

Aan- en verkoop van fruit van op wens en vraag van de klant.
Verschillende mogelijkheden van fruit per stuk, per kg, fruitmanden, fruitboxen, fruit op grotere schaal (bedrijven).

Wij gaan voor de beste prijs/kwaliteitverhouding, de aankoop van het fruit gebeurt op diverse locaties, maar vooral werken we op lange termijn. Om zo kort mogelijk bij de producenten of veilingen aan te kopen hebben we al een aantal stappen in de keten uitgeschakeld.

Door mijn ervaring in groenten en fruit als keurder, en de verschillende kwaliteitszorgsystemen worden alle producten zorgvuldig gecontroleerd voor de aankoop en bij aflevering.

Via een gerichte aankoop proberen we ook onze stock zo laag mogelijk te houden en wordt 2-3x per week fruit aangekocht.

Vegefruit werkt ook hard om zijn ecologische voetafdruk tot een minimum te beperken, grotendeels werken we vooral met seizoensgebonden producten die op juiste moment in het jaar perfect geconsumeerd kunnen worden. Daarnaast dragen we ook de klantspecifieke eisen hoog in het vaandel.

Contacteer Vegefruit en laat ons uw fruitleverancier zijn.



"Groenten en fruit leverancier in de regio 17km rondom Puurs Sint Amands. Duurzaamheid, seizoensgebonden, korte keten en lokaal zijn onze sleutelwoorden.Wij hanteren kwaliteit boven kwantiteit en doen alles in eigen beheer geen onderaannemers"
Adres: Leipark 13, 2870 Puurs
Telefoonnummer: 0475700010
Stad: Puurs
Route: Leipark 13
Postcode: 2870


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
T Lichterhof T Lichterhof 3 km Zeer goede soep. Heel vriendelijke dame
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid