facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vegaverso

Vegaverso
Adres: Tiensestraat 20 , Leuven 3000, BE
Stad: Leuven
Route: Tiensestraat 20
Postcode: 3000


Openingstijden

Woensdag: 12:00-16:00
Donderdag: 12:00-16:00
Vrijdag: 12:00-15:00
Vrijdag: 18:00-21:00
Zaterdag: 18:00-21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Loving Hut Veganerie Loving Hut Veganerie 69 meter Heel vriendelijk personeel. Superlekker en vers! Zelfs al je niet meteen vegan of ve...
Loving Hut Loving Hut 200 meter Heel vriendelijk personeel. Superlekker en vers! Zelfs al je niet meteen vegan of ve...
Recensies
Eerste keer dat ik hier kwam, zéker niet de laatste. Super uitgebreid menu, belachelijk veel keuze en het lijkt allemaal even lekker. Vriendelijke bediening. Ik had de chicken wrap en een pink freak shake. Hemels!
Het vegan paradijs in Leuven. Enorme keuze aan verse , heerlijke gerechten met liefde gemaakt door Tilly en aan tafel gebracht door haar moeder. Laat zeker nog een plaatsje vrij voor een stukje gebak met koffie of thee.
Mooie presentatie van gerechten en dranken
Heel lekker en zeker niet te duur voor wat je krijgt! De slaatjes vallen wat tegen want deze staan vnl. uit enkel sla en bevatten geen andere groenten. De burgers zijn echter wel heel sterk aan te raden!
Jammer dat ze gaan sluiten maar heerlijk eten. Super! Allemaal veganistisch en ook glutenvrij. Lekkere freakshakes. Allemaal plantaardig
Het allerbeste vegan tentje die ik ken. Ontzettend veel keuze, zowel qua koffie, zoet en hartig en alles is even lekker! Iedere vleeseter zal hier nooit zijn vlees missen. Je kunt wel alleen cash betalen.
Freakshakes zien en goed uit maar smaken naar water. De echte milkshake ervaring ontbreekt. #weggesmetengeld
Gezond, lekker, goed voor klimaat en prettige omgang met alle dieren. Erg leuk om de medewerkers te ontmoeten. Veel keus, probeer alles!
Ongelofelijk! Gigantisch aanbod, heel divers, heerlijk en uiteraard allemaal vegan! Ik zou speciaal voor VegaVerso teruggaan naar Leuven, ik wou dat dit ook in andere steden bestond!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid