facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veerle Scheppers Fotografie

Veerle Scheppers Fotografie
"Veerle Scheppers is een fotograaf gespecialiseerd in portretfotografie. Je kan bij haar terecht voor originele en creatieve portretten met een artistieke toets. Haar studio bevindt zich in het centrum van Leuven.Fotoshoots zijn enkel op afspraak. Geen pasfoto's."
Adres: Elfnovemberlaan 34 , Kessel-Lo 3010, BE
Telefoonnummer: 0499 14 10 75
Stad: Kessel-Lo
Route: Elfnovemberlaan 34
Postcode: 3010



op zoek naar gerelateerd: Fotograaf huwelijk Leuven, BW Fotografie, Monochroom fotografie, Fotoshoot Leuven, Fotostudio Leuven
Recensies
Ik was bij Veerle terecht gekomen voor een stel nieuwe foto’s van mezelf voor professioneel en privé gebruik. Veerle wist me direct een rustig gevoel te geven. Met haar professionele aanpak, en met haar aanwijzingen, tips en ideeën zijn we tot een mooie serie van portret foto’s gekomen. Een voor een goede foto’s. De uiteindelijke keuze was nog moeilijk. Maar heel tevreden over het eindresultaat. Johan
We werkten al meerdere keren samen aan creatieve shoot projecten. Als make- up artist kan ik me geen betere fotograaf inbeelden om mee samen te werken. Veerle heeft gewoon een prachtige stijl van fotograferen. Niet enkel beauty maar ook editorial & fashion zijn helemaal haar ding. Ze geeft er haar unieke draai aan. Het was dan ook logisch dat ik voor Veerle koos voor mijn eigen business foto's. En wauw! Wat ben ik blij met het resultaat! De shoot zelf verliep zo vlot en aangenaam. Veerle heeft de juiste people skills om je op je gemak te stellen. Dit in combinatie met haar talent maakt van Veerle een fantastische fotograaf. Een aanrader voor zowel particulieren als bedrijven om mee samen te werken!
Ik volgde een heel inspirerende en interessante workshop rond studiofotografie. Veerle deelt haar kennis met veel passie en flair. De dag was heel hands on, maar tegelijk was er zeker voldoende ruimte om vragen te stellen. De studio in Leuven is de perfecte plek voor dit soort workshop. Een echte aanrader!
Ik liet onlangs een zwangerschapsshoot doen bij Veerle in haar studio. Naast het feit dat Veerle een ongelooflijk lieve en toffe madam is die je helemaal op je gemak stelt, kon ik op het scherm al meteen zien welke pareltjes van foto’s ze maakte. Ze vormen een herinnering aan één van de speciaalste periodes uit mijn leven, die ik altijd zal koesteren. Dankje Veerle voor de leuke voormiddag!
Altijd zo fijn samenwerken met Veerle. Je zorgt ervoor dat je steeds op je gemak bent en houdt echt rekening met jouw wensen. Al meerdere malen samen gewerkt en kan het echt iedereen aanraden!!
Zeer fijne ervaring gehad bij Veerle met een kids shoot 1jarige. Geweldige ontvangst genoten, alles was goed voorbereid zodat we efficiënt te werk konden gaan. Veerle beseft dat een baby niet altijd even vlot mee werkt, heeft tonnen geduld. We ontvingen de foto's binnen de twee weken en kregen nog tips voor afdrukmogelijkheden. Kortom, wij waren zeer happy!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid