facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veerkracht - Praktijk voor coaching & psychotherapie

Veerkracht - Praktijk voor coaching & psychotherapie

Info

Met Veerkracht begeleid ik volwassenen om beter te leren omgaan met de druk, stress en keuzestress die ze ervaren vanuit zichzelf, hun naaste omgeving of de wereld om hen heen.

Geschiedenis

Met Veerkracht begeleid ik volwassenen om beter te leren omgaan met de druk, stress en keuzestress die ze ervaren vanuit zichzelf, hun naaste omgeving of de wereld om hen heen. Ik help hen om los te laten wat ze niet kunnen veranderen en vol vertrouwen aan te pakken wat ze wel kunnen veranderen. Ik streef ernaar dat mijn cliënten veerkrachtiger en met meer zelfvertrouwen in het leven kunnen staan. Het uitgangspunt is steeds dat mensen meer rust kunnen vinden en bewuster in het leven kunnen staan door te veren op hun eigen kracht in plaats van te breken door de druk die ze ervaren.

Adres: G.Gezellelaan 16/4, 3550 Heusden-Zolder
Telefoonnummer: 0499/221428
Stad: Zolder
Route: G.Gezellelaan 16/4
Postcode: 3550


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid