facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vechstport

"-Hapkido zelfverdediging-Hapkido Kids zelfverdediging voor kinderen-Kummooyeh Zwaard en traditioneel boogschieten-Kick and Punch Bokszaktraining gericht op vetverbranding-Mixed Martial Arts MMAVechtsportschool is al meer dan 22 jaar een gevestigde waarde int kamp. "
Adres: Maarschalk fochstraat 22, 3970 Leopoldsburg
Telefoonnummer: 0486798755
Stad: Leopoldsburg
Route: Maarschalk fochstraat 22
Postcode: 3970


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 11:00


op zoek naar gerelateerd: Hapkimooyeh, Koreaanse vechtsport, Box Gym 99, Bokszaktraining Limburg, Vechtsportschool Peer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vechtsportschool Vechtsportschool 8 meter Toppie met begripvolle en vriendelijke mensen. A place to come back
gkarateclubleopoldsburg gkarateclubleopoldsburg 867 meter G-Karateclub Leopoldsburg is een onafhankelijke club. Onze club richt zich tot mens...
Recensies
Mijn klein aapje is bij de mini monkey's echt opgebloeid van een klein meisje dat weinig vertrouwen in haar eigen kunnen had, naar een stoere meid die er staat en voor haar eigen opkomt. Ze kijkt altijd uit naar de lessen want ze leert hier veel en dat terwijl ze plezier maakt! Top!
Ik ben nu ongeveer een 1/2 jaar lid en alhoewel de trainingen pittig kunnen zijn kijk ik er naar uit,we hebben een fijne groep die mekaar aanmoedigen. De trainers zijn zeer vriendelijk en hebben een luisterend oor voor iedereen.
Ik train al enkele jaren in deze toffe club en ik zou me geen betere plek kunnen voorstellen! Zoek je een leuke uitdaging of wil je je grenzen verleggen kom dan naar de Vechtsportschool in Leopoldsburg en leer jezelf verdedigen de nr 1 plek om het te leren!
Top gym! Bakken vol ervaring! top sfeer tussen de leden en trainers. Je voelt je meteen thuis en opgenomen in de groep.
Of je nu al jaren traint of net begint, Vechtsportschool Leopoldsburg is top! Ruim en gevarieerd aanbod voor iedereen en trainers met next level kennis en ervaring. Kwaliteit van de bovenste plank. Een aanrader!
Zeer fijne vechtschool met ervaren trainers die op jouw tempo samen de lat wat hoger leggen en boosten naar de volgende graad! Fijne sfeer tussen de studenten en trainers!
Tja, goede gym. Maar de athmosphere hier was slecht. Terwijl het omkleden in de kleedkamer, zag ik een medewerker staren naar mijn onderbroek. Ik vindt dit zeer ongepast, hierna ben ik naar McDonalds geweest en vondt ik betere atmosphere in de kleedkamer daar.
Een geweldige club! Open voor iedereen en familiaire sfeer. Iedereen die opzoek is naar een vechtsport, krijgskunst, betaalbare gym of uitlaatklep raad ik zeker aan om eens langs te gaan, de club heeft heel wat te bieden…
Leuke lessen voor de kleintjes! Uitdagend, speels en met de nodige discipline! Mogelijkheid om als mama/ papa ondertussen even in de fitness eronder te sporten!
Fijne en betaalbare fitness, waar je nog persoonlijk contact hebt met de eigenaars. Toffe en vriendelijke mensen. Kortom een aanrader, waar je kan fitnessen en verschillende soorten vechtsport kan beoefenen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid