facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VDS

VDS
"Elek VDS heeft oog voor de toekomstElek VDS heeft een hart voor de toekomst. Daarom zet het niet alleen in op kwalitatieve oplossingen, maar staat ook duurzaamheid hoog op de agenda.- Zonnepanelen: Elek VDS helpt u graag bij de aankoop, de plaatsing en het onderhoud van zonnepanelen. Omdat Elek VDS vanuit de Vlaamse overheid is gecertificeerd, bent u zeker van kwaliteit.- Thuisbatterijen: Draaien zonnepanelen op volle toeren wanneer u op het werk bent? Dan loopt u een groot deel van het rendement mis. Elek VDS gaat na of thuisbatterijen opportuun zijn en plaatst ze voor u.- Laadpalen: Elek VDS plaatst laadpalen voor elektrische voertuigen.- Relighting: Elek VDS is een specialist in energiezuinige verlichting."
Adres:
Telefoonnummer: 0497933922
Stad: Sint-Lievens-Houtem


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Moerloose & Zn. BVBA De Moerloose & Zn. BVBA 37 km Installatiebedrijf centrale verwarming, sanitaire installatie en ventilatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid