facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VDBike

Info

Verkoop, herstel en onderhoud van fietsen.

Geschiedenis

Bij ons kan je terrecht voor degelijk advies bij de aankoop van een nieuwe fiets. Ook na verkoop laten we jullie niet in de steek met onze service na verkoop. Wij doen alle herstellingen indien u dat wenst komen wij na afspraak bij jou aan huis, uw bedrijf of evenement.

Adres: Markekerkstraat 81, 8510 Marke, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0496 704519
Stad: Marke
Route: Markekerkstraat 81
Postcode: 8510


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Kortrijk, Fietsen Vanneste, Fietsen Thompson outlet, Granville outlet, Fiets Velo, Granville review, Thompson fietsen verdelers België
Recensies
Topservice! Uitgebreide uitleg, meer dan voldoende keuze en geen opdringerige verkoper zoals in de grotere winkels. Hier uiteindelijk een fiets besteld en de volgende dag stond hij al voor me klaar!
Vriendelijke ontvangst, veel informatie bij de keuze van een elektrische fiets. We werden steeds op de hoogte gehouden ivm levering. Bij afhaling zeer goede service en uitleg om zonder probleem met nieuwe fiets de baan op te kunnen.
Goeie fietsenmaker met zowel kennis van mtb koers als elektrische fietsen
Goede fietsenmaker, kent duidelijk zijn stiel. Altijd goed geïnformeerd, geen onverwachte kosten.
Uitstekende service
Geweldige service. Professioneel en correct.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid