facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VCD Devroede Computerwinkel in Halle

VCD Devroede Computerwinkel in Halle

Info

Computerwinkel in Halle | Kwaliteit, service en professioneel advies

Geschiedenis

VCD nv DEVROEDE is synoniem voor kwaliteit, uitzonderlijke service en professioneel advies op het vlak van computerhardware, netwerken, business software en randapparatuur. Een hoogwaardige dienstverlening tegen een concurrerende prijs wordt hoog in het vaandel gedragen. En dat kwaliteit zich altijd bewijst, blijkt uit de vele vaste klanten in midden-, klein- en grootbedrijven die al jaren met succes gebruikmaken van de uitgebreide kennis van VCD nv DEVROEDE.

Ook in financiële software heeft VCD nv DEVROEDE gedegen kennis in huis. Van producten als CUBIC PRO en ISABEL zijn we gecertificeerd reseller. Deze software modules worden verkocht met de nodige voorafgaande toepasbaarheidsonderzoeken , tevens worden on-site implementatie en klassikale of individuele producttrainingen door ons verzorgd.

Adres: Edingensesteenweg 20, 1500 Halle
Telefoonnummer: 02/3610738
Stad: Halle
Route: Edingensesteenweg 20
Postcode: 1500


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Computer winkel Halle, Electrowinkel Halle, Marcelis Halle computers, Telenet, MediaMarkt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Datos It SMB Datos It SMB 0 meter Professional IT services for small and medium business companies
ATIT Computers shop Halle ATIT Computers shop Halle 446 meter Kan deze zaak alleen maar aanbevelen. Zeer professioneel, eerlijk geprijsd, transpar...
KD Computerservice KD Computerservice 906 meter KD Computerservice verleent diensten in herstellingen, onderhoud, advies, enz. voor d...
Bitz Computers - Halle Bitz Computers - Halle 1 km Oplossing op maat en aangename mensen die ze creëren
Recensies
Verkoopt Telenet maar bij problemen willen ze niet helpen!!!!!
Zojuist beroep gedaan zoals andere collega op andere IT leverancier. Blij af te zijn van deze VCD amateuristische graaiers en vooral knoeiers.
Onvriendelijk personeel, het telenet internet werkt zeer slecht en hun powerline's worden na een paar maand defect.
Heel vriendelijke en snelle bediening
Goede know- how en service!
Makkelijk te parkeren, achter de winkel. Niet supersympha maar wel technische medewerkers die weten, hoe u te helpen. Vaak lange wachttijd maar, als je geholpen wordt , vergeet je dat al snel. Medewerker van Telenet, is ook in de zaak aanwezig, maar ...een kleine glimlach zou niet misstaan:.
Winkel is betreedbaar voor invalieden. Personeel is heel vriendelijk en paraat je te helpen, heb hier zelf al redelijk wat aankopen gedaan van verschillende categorieën en altijd zeer in orde. 1 opmerking is dat ik het raar vindt dat er bijna nergens prijzen op staan, die zal je even moeten vragen :.
Zeer vriendelijke en behulpzame winkeliers, mooi aanbod aan diverse IT en kantoor gerelateerde producten.
Professional maar begrijp echt niet dat een winkel 's middags sluit als er verschillende bedienden werken.
Ik ga daar enkel als Telenet klant, en ben daar vrij content over
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid