facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VC Wood

Info

VC Wood: hout, platen, concepts.

Filialen: Brussels, Hasselt, Ieper, Maldegem, Waasland, Zottegem.

Geschiedenis

VC Wood ziet met volle vertrouwen de toekomst tegemoet en heeft de ambitie om de beste te zijn in de distributie van hout- en plaatproducten in België.

In een familieonderneming als de onze zijn persoonlijke contacten de basis van vruchtbare zakenrelaties. Wij zijn ervan overtuigd dat ons succes te wijten is aan de persoonlijke contacten met de klanten enerzijds, en aan de grote voorraad en het uitgebreide assortiment en onze service anderzijds.



"VC Wood ziet met volle vertrouwen de toekomst tegemoet en heeft de ambitie om de beste te zijn wat betreft de distributie van hout- en plaatproducten in België.In een familieonderneming als de onze zijn persoonlijke contacten veelal de basis van vruchtbare zakenrelaties, en wij zijn ervan overtuigd dat ons succes te wijten is aan de persoonlijke contacten met de klanten enerzijds, de grote voorraad, het uitgebreide assortiment en onze service anderzijds."
Adres: Industrielaan 25, 9620 Zottegem
Telefoonnummer: 09/360 37 11
Stad: Zottegem
Route: Industrielaan 25
Postcode: 9620


Openingstijden

Maandag: 06:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: VC Wood Zottegem Openingsuren, VC WOOD vacature, Vc WOOD thermowood, Vc wood douglas, VC Wood planchetten, Vc Wood binnendeuren, VC Wood Maldegem openingstijden, Vc Wood I joist
Recensies
Ik ben heel tevreden over de klantvriendelijkheid, service, materialen van VC Wood met bijzondere dank aan Tim die dit voor mij allemaal in orde bracht en er een tevreden klant bij heeft. VC Wood is dan ook een correct bedrijf waar men 100 percent kan op rekenen. Ik raad iedereen VC Wood! Els Janssens
Ik was een vaste klant bij VC Wood, maar hier bestel ik niet meer omdat de klantvriendelijkheid en professionele dienstverlening er jammer genoeg ver te zoeken is. Dit heb ik helaas moeten ondervinden toen mijn bestelling, die ik onmiddellijk betaald had, bij hen ter plaatse is beschadigd door hun heftruck chauffeur. Daardoor waren er "enkele" planken niet bruikbaar. Ik vond het eerst niet erg omdat ik toch wat te veel m² had besteld, maar na het plaatsen van de bestelling stelde ik toch vast dat ik 18 houten planken te kort kwam, die ik uiteindelijk bij hen heb bijbesteld. Achteraf kwam dan de factuur, waarin bovendien de prijs voor deze extra houten planken ook nog eens veel hoger was dan de prijs in de oorspronkelijke bestelling. Wanneer ik VC Wood hier heb over aangesproken willen zij helemaal niet tussenkomen in de factuur omdat mijn bestelling, omwille van corona, daar langer dan voorzien is blijven staan maar wel onmiddellijk is betaald. Wanneer de beschadiging van mijn bestelling juist gebeurd is weet ik niet, was dit na 5 dagen of 5 maand, wie zal het zeggen? Want ik kreeg het uiteindelijk pas te horen wanneer ik hen liet weten dat zij de bestelling mochten leveren! Zij hebben mij nooit zelf gecontacteerd om te laten weten dat mijn bestelling voor een bepaalde datum opgehaald of geleverd diende te worden, maar dat gebruiken zij nu wel als excuus terwijl zij de bestelling beschadigd hebben en ik daardoor planken te kort kwam. Het lijkt mij toch logisch dat wanneer je ergens iets hebt besteld/betaald dat gewoon in orde is/blijft en bij een beschadiging door de leverancier diezelfde leverancier ook zijn verantwoordelijkheid opneemt. Probeer dan op z'n minst toch tot een compromis te komen in plaats van gewoon weg te kijken. Wat een service... Geen aanrader!
Heel snelle en vlotte dienstverlening. Op dinsdagavond alles besteld, op vrijdag reeds geleverd volgens de gemaakte afspraken. Vriendelijke chauffeur overigens. Bij de controle bleek een klein foutje gemaakt te zijn planchetten iets korter dan op de bon, na melding hiervan werd dit binnen de twee uur rechtgezet. Heel tevreden klant dus!
Steeds snelle en vriendelijke reactie, ook op extra vragen per telefoon omtrent mijn bestelling. Ik kom terug!
Kwaliteit en levertermijn zijn steeds top. Zeer behulpzame en correcte vertegenwoordigster. VC wood, ,,,correcte firma!
Zeer goed vriendelijke mensen en topkwaliteit hout deuren laminaat voor een goeie prijs. Zeer tevreden!!
Spijtig genoeg zeer onvriendelijk als het om een kleine bestelling gaat. Met de ogen rollen naar elkaar en tegen hun zin u ongeveer dan een prijs zeggen.
VC WOOD Limburg is buitengewoon top met de meest professionele aanbiedingen van alle medewerkers en steeds met een warm en menselijk ontvangst. Bedankt hiervoor aan jullie allen.
Ga absoluut niet af op de maten in de catalogen die kloppen totaal niet.... Platen voor trappen en werkbladen liggen buiten net niet, net wel in de regen = kromme platen...vogelstronten.......
Zoals op het kleine VAC latje staat. Met VC kan je Bouwen, bedankt voor de service en de prachtige gevelbekleding.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar VC Wood met het openbaar vervoer


Leeuwergem Ketelbos 280 meter
46
47
Leeuwergem Ketelbos 280 meter
390
Leeuwergem Ketelbos 290 meter
46
47
Leeuwergem Ketelbos 290 meter
390
Grotenberge Zavelputten 360 meter
390

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor VC Wood.

Zottegem houthandel

openingstijden, locatie, vervoer. Industrielaan 25 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. VC Wood adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met VC Wood. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over VC Wood delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid