facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VC Wood Hasselt

VC Wood Hasselt

Info

Bekijk onze algemene Facebookpagina: Vcwood

Geschiedenis

Bekijk onze algemene Facebookpagina: Vcwood



"VC WOOD EN U: SAMEN ZOEKEN NAAR DE BESTE OPLOSSING - STEL ONS UW VRAAG, WIJ BEANTWOORDEN ZE GRAAG!VC Wood ziet met volle vertrouwen de toekomst tegemoet en heeft de ambitie om de beste te zijn wat betreft de distributie van hout- en plaatproducten in België.Daarnaast zijn we ook verdeler van tal van andere producten: isolatie, tuinhout, dakbedekking, gipsplaten, vloeren, parket, wanden, deuren, trappen, dakramen, gevelbekleding, deuren, ...In een familieonderneming als de onze zijn persoonlijke contacten veelal de basis van vruchtbare zakenrelaties, en wij zijn ervan overtuigd dat ons succes te wijten is aan de persoonlijke contacten met de klanten enerzijds, de grote voorraad, het uitgebreide assortiment en onze service anderzijds."
Adres: Stationsstraat 100, 3570 Alken (België)
Telefoonnummer: 011312001
Stad: Alken
Route: Stationsstraat 100
Postcode: 3570


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: VC Wood catalogus, VC Wood Zottegem Openingsuren, VC Wood prijslijst, VC Wood Maldegem, VC Wood Ieper, VC Wood openingsuren, VC Wood Vilvoorde openingsuren, VC Wood Ieper openingsuren
Recensies
Goede service en we worden altijd snel geholpen. Vriendelijk personeel en goede kwaliteit van materialen.
Te maken gehad met behulpzame werknemer, tevreden. Na ophalen bestelling en openen thuis merken we dat er een beschadiging is die zichtbaar zal zijn na installatie van zoldertrap. We nemen direct telefonisch contact om dit te melden en naar oplossing te vragen. Een heel arrogante werknemer zegt dat het moeilijk aantoonbaar is dat dit van transport is gekomen en kan ons geen garantie geven dat we een ander onbeschadigd artikel zullen krijgen. We zullen het ermee moeten doen is zijn uitleg. De manier waarop wij als klant werden behandeld is totaal respectloos en echt arrogant. Ik had meer verwacht van deze zaak.
Vandaag bij VC-Wood geweest met mijn vele vragen met betrekking tot het plaatsen van een buiten muurbekleding. Ik werd zeer goed geïnformeerd en alles kon me tot in detail worden uitgelegd waardoor ik als leek nu ook begrijp welke materialen ik nodig heb en op welke manier de plaatsing moet gebeuren. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden aangezien ik zeer professioneel en vriendelijk werd geholpen, het benodigde hout zal ik zeker bij hun bestellen.
Vriendelijk, hulpvaardig, rustig en vlotte afhandeling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid