facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VC Wood Brussels

Info

Bekijk onze algemene Facebookpagina: Vcwood

Geschiedenis

Bekijk onze algemene Facebookpagina: Vcwood



"VC Wood ziet met volle vertrouwen de toekomst tegemoet en heeft de ambitie om de beste te zijn in de distributie van hout- en plaatproducten in België.In een familieonderneming als de onze zijn persoonlijke contacten de basis van vruchtbare zakenrelaties. Wij zijn ervan overtuigd dat ons succes te wijten is aan de persoonlijke contacten met de klanten enerzijds, en aan de grote voorraad en het uitgebreide assortiment en onze service anderzijds."
Adres: Hellestraat 87, Vilvoorde
Telefoonnummer: 02/251 12 54
Stad: Vilvoorde
Route: Hellestraat 87


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: VC Wood Waasland, VC Wood openingsuren, VC Wood gevelbekleding, VC Wood Maldegem, VC Wood Ieper, VC Wood Hasselt, VC Wood Alken, VC Wood Zottegem Openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BELAT parket BELAT parket 2 km Zeer tevreden van het resultaat. Een echte aanrader omwille van goeie hulp, correcte ...
Recensies
Wij hadden hout besteld bij VC Wood Waasland: van begin tot einde werd onze bestelling perfect opgevolgd en uiteindelijk met grote zorg geleverd.
Vestiging van een groot bedrijf met een heel ruim aanbod aan hout. De bediening in Vilvoorde is in ieder geval vriendelijk en geduldig en doet zijn uiterste best om goed te adviseren. Een aanrader voor de professional en de privaat persoon die wat mooi hout nodig heeft. Je moet wel weten welke stukken je van welke afmetingen wil. Ze versnijden ook uw laten om ze transporteerbaar te maken met een gewone auto.
Leverancier hout
Vertaald door Google Rampzalige ervaring qua klantenontvangst en communicatie. Ik raad dit bedrijf aan niemand aan, heb mijn geluk snel ergens anders gevonden, en door beleefd te worden begroet en daarnaast veel goed advies te krijgen. Origineel Expérience désastreuse en terme d'accueil et de communication client. Je ne recommande à personne cette entreprise, j'ai vite trouvé mon bonheur ailleurs, et en étant accueilli poliment et en recevant plein de bons conseils de surcroît.
Vertaald door Google Zeer goede houtleverancier. Efficiënt, maakt zeer zelden fouten in zijn leveringen. Kent de producten en hun implementatie. Tweetalig. Een van de beste in België. Origineel Très bon fournisseur de bois. Efficace, se trompe très rarement dans ses livraisons. Connaît les produits dt leur mise en oeuvre. Bilingue. Un des meilleurs en belgique.
Vertaald door Google Lange tijd klant en altijd blij met de service. Origineel Client de très longue date et toujours enchante du service.
Vertaald door Google Een welkom en goede service met meer dan redelijke prijzen. Origineel Un accueil et service de bonne qualité avec des prix plus que raisonnables.
Vertaald door Google Zeer tevreden over de klantenservice en de gegeven prijzen. Origineel Très satisfait du service clients et des prix donnés.
Vertaald door Google Oké, lange wachttijd Origineel Ok, długi czas oczekiwania
Vertaald door Google Ik was goed geïnformeerd over timmermaterialen Origineel On m'a bien renseigné sur les matériaux de menuiserie
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar VC Wood Brussels met het openbaar vervoer


Vilvoorde Nowélei 330 meter
Vilvoorde Nowélei 340 meter
Vilvoorde Verhaerenstraat 400 meter
Vilvoorde Verhaerenstraat 400 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid