facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VB Partners - Immobiliën

VB Partners - Immobiliën

Info

VB Partners Immobiliën

Geschiedenis

VB Partners Immobiliën is een professioneel vastgoedbedrijf actief in zowel Residentieel als Professioneel vastgoed.
VB Partners heeft een vestiging op op 300m van het Wijnegem Shopping Center en aan de kerk van Broechem (recht tegenover de parking van het gemeentehuis).
Alle mede-werkers hebben jarenlange ervaring in het vastgoed en bieden een professionele, toegewijde en persoonlijk service.
Voor wat betreft de werkomgeving focust VB Partners zich vanuit het kantoor te Antwerpen op het bedrijfsmatig vastgoed op de as Antwerpen-Brussel en voor wat betreft residentieel vastgoed op Antwerpen centrum en de omliggende regio's.
Het kantoor te Wijnegem is een puur residentieel kantoor met de focus op Wijnegem en omstreken.



"VB Partners helpt u met de verkoop, verhuur, aankoop of huur van uw huis, appartement, bedrijfsvastgoed of grond. U kan daarvoor terecht in één van onze 6 kantoren: Wijnegem, Antwerpen, Ranst, Kapellen, Lier en Lint met een warme, huiselijke sfeer. Onze kantoren worden gerund door regiogebonden vastgoedmakelaars - geboren en getogen in de streek van hun VB-kantoor - en ondersteund door administratieve, juridische en marketing-experten, allen met een passie voor vastgoed. Dankzij deze VB-familie kan u rekenen op een grote vakkennis en een zeer persoonlijke, professionele en resultaatgerichte aanpak.Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking en een gratis schatting."
Adres: Turnhoutsebaan 175, 2110 Wijnegem
Telefoonnummer: 03 337 50 70
Stad: Wijnegem
Route: Turnhoutsebaan 175
Postcode: 2110


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: VB Partners Wijnegem aanbod te koop, Appartement te huur - Wijnegem VB Partners, VB Partners huizen te koop Wommelgem, VB Partners te huur Deurne, Huis te koop Rozenlaan Wijnegem, VB Partners Ranst, VB Partners te koop Zandhoven, Vb partners vacatures
Recensies
Ik heb gekozen om met VB Partners, via hun nieuw kantoor in Lint, samen te werken voor de verkoop van mijn appartement gelegen in Lint. Eerst keer dat ik met een makelaar werkte als verkoper, is toch altijd een nieuwe ervaring... Ik heb het écht als een samenwerking ervaren, met een fijne en vlotte omgang, en heb mij gesteund gevoeld door het hele proces. Ik vind dat ze sterk scoren op communicatie, mindset en aanpak. De communicatie is open en transparant, je wordt telkens snel op de hoogte gehouden en zaken worden snel opgevolgd zowel telefonisch, via email of bericht. Ze komen enthousiast en positief over, een ook to the point. Dat vind ik de ideale combinatie. En hun aanpak is pragmatisch: ze zijn flexibel en steken een tandje bij waar en wanneer nodig. Michaël en Christophe werken ook heel goed samen vind ik. Ze zijn complementair, elk met hun eigen sterktes en dat werkt heel goed op die manier. Kortom, een aanrader!
Ik ben in contact gekomen met VB Partners Immo via een vriendin die reeds in het verleden succesvol verkocht heeft. Mijn eerste contact met Michael om mijn eigendom te schatten was zeer aangenaam en de strategie om uitstekend te verkopen stond mij enorm aan. Hij was duidelijk, enthousiast, punctueel en ik als klant stond centraal. Binnen de 10 dagen was mijn eigendom verkocht. Zijn team heeft ook alles mooi afgewerkt op een zeer klantvriendelijke manier dus ik raad iedereen aan om met VB Partners te verkopen. Het beste immo kantoor van Deurne en omstreken. Thea
Zeer vriendelijke professionele ontvangst door Michael en zijn prachtige team. Vb partners zal ons huis verkopen, en we voelen nu al dat alles tot in de puntjes wordt voorbereid en geregeld voor ons. Je huis verkopen is best wel ingrijpend en brengt zoveel last mee normaal gezien, maar bij ons niet!! Vbpartners regelt werkelijk alles ! We konden zelfs hun eigen bestelwagen gebruiken om te verhuizen! Aarzel niet dit professioneel team in te schakelen als u overweegt uw eigendom te verkopen!!!
Voor de verkoop van onze woning in Antwerpen lieten wij deze schatten door een officiële schatter en 3 immobiliënkantoren. VB partners was van de 4 het snelst en gaf de meest accurate schatting waaraan de verkoop ook gerealiseerd werd. Ze kennen hun markt goed en geven snelle service. Een aanrader!
Xavier van VB immo Kapellen verkocht onze woning op een dikke week tijd en dan nog voor een flink stuk ,boven de vraagprijs ! Hij is vlot, sympathiek, zeer gedreven maar vooral eerlijk en dat werd door ons zeer gewaardeerd ! Op alle mogelijke vragen had hij een passend antwoord en ten alle tijde hield hij ons op de hoogte. Kortom : perfecte dienstverlening ! Xavier is zijn gewicht in goud waard ! Sandra
VB Partners verkocht ons appartement als na de eerste kijkdag! Top werk, snelle service en heel accuraat. Communicatie verloopt heel vlot. Joyce Verhoeven hielp ons bij de verkoop! Bedankt VB partners om onze stress weg te nemen en ons zo goed te helpen!
Beste VB Partners, geen woorden maar daden. Verkoop van mijn woning is fantastisch verlopen en zelf iets boven de vraagprijs! Bedankt Michael, France en het VB Team voor de heel goede zorgen. Ik raad jullie zeker aan. Gr Elke
Een dikke proficiat aan het VB team Michael , France een correcte en juiste schatting van het pand ook werden we goed op de hoogte gehouden over het verloop . Op maar 2 weken is ons huis verkocht super.. dank u VB Gr john
Wij verkochten 1 appartement en verhuurden een ander appartement via VB Partners. Allebei binnen de week een nieuwe koper/huurder. Zeer tevreden en kunnen VB Partners zeker aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid