facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VB Center

VB Center

Info

Uw speciaalzaak in tuinmeubelen, interieur, barbecues en geschenkartikelen!

Geschiedenis

outdoor & indoor living

Adres: Rijmenamseweg 181, 2820 Bonheiden
Telefoonnummer: 015511701
Stad: Bonheiden
Route: Rijmenamseweg 181
Postcode: 2820



op zoek naar gerelateerd: VB Center openingsuren, Tuinmeubelen Heist-op-den-Berg, Tuinmeubelen Keerbergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Potterie Hulsens Potterie Hulsens 787 meter Veel keuze in beelden, mexicaanse tuinkachels, bloempotten, fonteinen enz.. vriendeli...
Zwemvijvers tuinen joos Zwemvijvers tuinen joos 5 km Topteam, verzorgde werven... Een echte aanrader!
Tuinen Joos Bvba Tuinen Joos Bvba 5 km Topteam, verzorgde werven... Een echte aanrader!
Recensies
Heel tevreden van de uitleg en service bij levering! De verkopers denken echt mee en zijn steeds bereid tot meer uitleg. Geen gladde commerciële aanpak en dat doet deugd!
Hier moet je niets kopen. Wij hebben er deze zomer een parasol gekocht, de voet was te licht, en is door ons raam gegaan. We kregen een zwaardere voet ter vervanging; voorlopig een beschadigd exemplaar op de zijkant was een grote kap uit tot dat de nieuwe ook een beschadigd exemplaar, maar aan de onderkant van andere klanten terug binnen zou komen. Deze zouden we dan krijgen ipv de oorspronkelijk gekochte voet! Dit was een duurder en zwaarder model, en de beschadiging onderaan maakte voor ons niets uit. Na veel bellen en wachten, is de voet toegekomen in het tuincenter, en zouden we ineens 250 euro moeten bijbetalen, en dat voor een beschadigde voet die ook andere klanten niet wilden? Wat een service en praktijken! Let dus maar goed op wat je hier koopt. En verder zijn ze ook zeer prijzig!
Prima service. Goede prijs/kwaliteit. Steeds bereid om vragen te beantwoorden.
Top service voor topkwaliteit. Frank denkt mee ifv de noden van een gezin en budget. 's morgens gekocht en 's middags thuis geleverd.
Alle premium merken Kamado bbq's bij mekaar, heel veel accessories.
Totaal geen service! Een klein jaar geleden een bank aangekocht inclusief de nodige beschermingsproducten. Bij levering was het verkeerde beschermingsproduct mee geleverd. Gelukkig zelf als klant opgemerkt alvorens de bank ermee te behandelen. Met het nodige geduld en de nodige rappels het juiste behandelingsproduct ontvangen en bank mee behandeld. Sinds een maand een vlek op de bank, een vlek die er door de behandeling niet in de bank zou mogen indringen. De dag zelf contact opgenomen met VB Center die de leverancier van het beschermingsproduct ging contacteren om oplossingen te bekijken. Een vlekmelding dient binnen de 3 dagen gemeld worden om de nodige oplossingen te kunnen garanderen. Geen nieuws, terug zelf contact opgenomen met VB Center met de belofte dat ze ons snel gingen informeren. Ondertussen zijn we 2,3 weken verder en nog geen nieuws! Ongelooflijk slechte service! Verkopen, verkopen, verkopen maar verder.... PS: Ik moet wel melden dat er een supervriendelijke dame werkte die meer met de zaak bezig is dan de baas. Spijtig genoeg is ze er blijkbaar niet meer werkzaam.
Aanrader - vooral op gebied van service! We kochten enkele jaren geleden een tafel dewelke recent problemen begon te vertonen. Alhoewel buiten garantie werd het probleem correct en volledig opgelost - service die je op veel andere plaatsen niet meer krijgt! Alleen op basis hiervan zou ik al nergens anders meer gaan! Speciale dank aan Willy magazijnier - zeer vriendelijk en behulpzaam! Top!
Enorm groot gamma een kwaliteitsproducten onder één dak met telkens een zeer vriendelijke en deskundige uitleg. Grote stock.
Wij zijn heel tevreden over onze loungeset van Gescova. Hij heeft een mooi plaatsje gekregen in onze tuin en dit allemaal dankzij Frank. Wij wonen in Oudenaarde maar het was hem niet te veel om hem tot bij ons te leveren in de Vlaamse Ardennen. Bedankt voor ALLES!! Jullie zijn top!!
Heel vriendelijke bediening. Ik ging enkel voor kussens maar kwam ook buiten met nieuwe meubels . Maar zonder dat het opgedrongen werd. Er werd meegedacht met mijn ideëen en alles werd direct klaar gezet voor meename. Ze hebben zelfs gewacht na openingstijd omdat ik niet alles in keer kon meenemen. Ik ga zeker nog eens terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid