facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vatana Overpelt

"Vatana staat bekend als de winkel voor het hele gezin. Ben je op zoek naar schoenen, kleding, sportartikelen, speelgoed of schoolgerief? Bij Vatana vind je het allemaal! Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat je kan rekenen op een uitstekende expertise van ons klantvriendelijk personeel. Breng ons zeker een bezoekje in Paal, Pelt of Genk of ontdek ons assortiment op onze website."
Adres: De koel 27A, 3900 Overpelt
Telefoonnummer: +3211712124
Stad: Overpelt
Route: De koel 27A
Postcode: 3900



op zoek naar gerelateerd: Vatana Sport, Vatana winkels, Vatana Paal, Vatana webshop, Vatana Genk uitverkoop, Vatana folder, Vatana kleding, Vatana Beringen
Recensies
Als we in de buurt zijn springen we even binnen. We vinden er meestal wel iets van kleding. Ruime keuze van producten. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Na het shoppen kan je in de bistro in hetzelfde gebouw nog terecht voor een hapje en /of een drankje.
Leuke winkel met haalbare sluitingsuren voor mensen die na het werk nog rustig willen winkelen, en met de verkeersdrukte van het heden is dit een must, een voorbeeld voor andere winkels om ten minste een uurtje langer open te blijven. Ook supervriendelijke en gemotiveerde medewerkers in Pelt... Keep on the good work!
Onoplettend personeel aan de kassa. Onvriendelijke discussie over teruggave wisselgeld. Ons rook het naar diefstal naar de klant toe, want zij vroeg niet achter de nodige info om later in de week het tekort teruggave van wisselgeld recht te zetten want zij wilde de kassa niet laten natellen.
Onvriendelijk personeel en Wanneer je iets terugbrengt krijg je je geld niet terug, enkel een waardebon, ze bedoelen een waardeloze bon. Ik wil er nooit meer gaan, maar door die bon verplichten ze je om terug te komen. Contact opgenomen met de klantenservice ook zij werken niet mee. Ik mag dus niet eens kiezen waar en wanneer ik mijn geld uitgeef. Ik noem zoiets diefstal. Als zij morgen failliet gaan ben ik mijn geld kwijt, er komt in pelt bijna geen kat bij de vatana en ik snap waarom, aan iedereen die een bon heeft ga hem maar snel inwisselen want op deze manier zullen ze snel failliet zijn...
Klanten vriendelijkheid is ver te zoeken in deze winkel. Wij wilde een cadeaubon van 10 euro verzilveren met duidelijke vermelding van bedrag en winkelnaam. Maar omdat de barcode door een krasje niet meer leesbaar was werd ze niet geaccepteerd. We kregen ook te horen dat deze soort cadeaubonnen al ouder zijn 6 maanden en ze nu al andere in gebruik hebben. Maar er stond geen vervaldatum vermeld! Echt belachelijk, koop hier geen cadeaubonnen!
Erg ruime keuze in kleding, speelgoed, koffers en schoenen. Ruime en nette winkel.
Kinderschoenen gekocht, binnenzool was los getrokken door andere klanten zei de verkoopster kind van 3 jaar wou schoenen dus hebben ze gekocht zonder korting!. Kwartier nadien komen we terug in de winkel want schoenen deden pijn door kapotte zool, maar we kregen ons geld niet terug. Schandalig, klantenservice 0,0!!
Leuke winkel, breed gamma, vriendelijke bediening.
Leuke winkel maar, veel te duur wat betreft bikini's alvast.en de polyester schoenen ook.
Bedankt aan het team van Pelt voor het oplossen van een netelige garantie kwestie. Helaas was de kwaliteit van het produkt niet als verwacht, toch heeft de niet-aflatende inzet van het speelgoed team in Pelt uiteindelijk voor een goede oplossing gezorgd. Erg bedank voor jullie inzet en medeleven met de situatie .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid