facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vatana

Vatana

Info

Sportschoenen, sportkledij, schoenen, fashion, speelgoed, ondergoed en travel gear vind je bij ons. Bezoek ook onze webshop: www.vatana.eu

Geschiedenis

Het ruimste aanbod vindt u bij Vatana. Onze winkels bieden onderdak aan een enorm assortiment producten. Onze experten per afdeling (sport, kleding, schoenen, speelgoed, lingerie, lederwaren) geven u steeds het beste advies!

Kom dus zeker een keer langs, voor ieder wat wils!



"Vatana staat bekend als de winkel voor het hele gezin. Ben je op zoek naar schoenen, kleding, sportartikelen, speelgoed of schoolgerief? Bij Vatana vind je het allemaal! Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat je kan rekenen op een uitstekende expertise van ons klantvriendelijk personeel. Breng ons zeker een bezoekje in Paal en Pelt of ontdek ons assortiment op onze website."
Adres: Industrieweg 15, 3583 Paal (België)
Telefoonnummer: 011 450 300
Stad: Paal
Route: Industrieweg 15
Postcode: 3583



op zoek naar gerelateerd: vatana folder, vatana beringen, vatana openingsuren, vatana sport, vatana genk, vatana neerpelt, vatana overpelt, vatana paal openingsuren vandaag
Recensies
Een heel leuke winkel met een divers aanbod. Ik ga hier graag naartoe voor schoenen en daarnaast ook voor speelgoed voor mijn zoon. Tijdens de solden hebben ze vaak ook heel mooie artikelen aan zeer mooie prijzen. Ben je opzoek naar specifieke schoenen of speelgoed dan is het hier zeker de moeite waard om eens binnen te springen. Het enige nadeel dat ik vind aan deze winkel is het rommelige aspect. Alles komt heel rommelig over waardoor een structuur vinden heel moeilijk is. Maar top producten en top personeel die je altijd willen helpen!
Heel veel keuze, daar mochten goedkope spullen tussen zitten voor het grotere publiek,prijs kwaliteit klopt
Grote keuze aan speelgoed en kleren Ik ging speciaal voor kinderschoenen maat 28 jongen maar nu niet veel keuze
Een van de laatste dagen om met een afspraak te winkelen. We gingen voor wandelschoenen, maar dat aanbod is toch heel beperkt.
Bekende merken sportschoenen en kleding aan concurrerende prijzen. Gunstig gelegen langs E313. Volop parkeerruimte.
1 kassa maar open vrij lang aanschuiven en dit op de voor laatste dag van het jaar
Ruime keuze, betaalbaar en toch steeds kwaliteitsvolle sportartikelen, kledij en speelgoed..een aanrader al zolang ik weet, meer dan 40 jaar dus !
Grote parking, ruim assortiment. Zeer lange wachttijd aan de kassa's. Duurde echt te lang alvorens een 3de kassa openging.
Zeer onvriendelijke dame aan de kassa omstreeks 16.30 uur, dinsdag 29 november.
Leuk om eens te bezoeken. HEEL veel goederen in deze grote ruimte. Zeker niet alles is goedkoop, maar zeker leuk om eens te bezoeken en zo kan je toch wel wat mooie dingen vinden. Ook duurdere schoenmerken zijn er te koop, wat ons toch wat verraste.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid