facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vastigo

Vastigo

Info

Een jong, dynamisch en innovatief team; ieder gespecialiseerd in zijn eigen afdeling: vastgoed, bank en verzekeringen.

Geschiedenis

Een jong, dynamisch en innovatief team; ieder gespecialiseerd in zijn eigen afdeling: vastgoed, bank en verzekeringen.



"Vastigo helpt u bij het kopen en verkopen van een woning, appartement of ander vastgoed. Contacteer ons voor een gratis schatting."
Adres: Zwaluwenlaan 2, 2390 Oostmalle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03 383 22 32
Stad: Oostmalle
Route: Zwaluwenlaan 2
Postcode: 2390



op zoek naar gerelateerd: Vastigo te huur, Vastigo OELEGEM, Huis te koop Katerstraat Nijlen, Hoeve te koop Nijlen, Hoeve te koop Zoersel, Huis te koop Venusstraat Oelegem, Hoeve te koop Herentals
Recensies
We zijn heel blij dat we ons huis via vastigo verkocht hebben. De service is echt top! Mara werkt heel professioneel, ze heeft steeds rekening gehouden met onze wensen en opmerkingen en ook alles duidelijk naar ons gecommuniceerd. Ook naar de kopers toe was ze zeer goed voorbereid en deed ze haar uiterste best om hen steeds opnieuw op haar natuurlijke en enthousiaste manier te woord te staan, zonder opdringerig te zijn. We zijn zeer tevreden!!!
Vastigo heeft voor ons de verkoop van ons kantoorgebouw en de verkoop van een opbrengsteigendom gerealiseerd. In beide projecten was er een aangenaam en vlot contact met zaakvoerster Mara. Zij wist onze panden op de juiste manier in de markt zetten, te beginnen met een correcte en realistische schatting van ons vastgoed. Bij onderhandelingen met kandidaat-kopers werd er kort op de bal gespeeld. Beide panden werden efficiënt, snel en aan vraagprijs verkocht. We zouden voor ons volgende project ongetwijfeld terug ons vertrouwen in de handen van Vastigo leggen.
Zeer tevreden over de samenwerking. Professionele communicatie naar ons als verkoper alsook naar onze kandidaat kopers. Dit heeft de verkoop van onze woning een zetje in juiste richting gegeven. Wij zouden Mara meteen opnieuw contacteren om advies in te winnen.
Vastigo vond ons droompand. Mara, makelaar bij Vastigo is echt top! Het was een makkelijk contact, zij luistert heel goed. Mara vond het huis dat aan al onze wensen voldoet. Zij gaf ons ook hele goede adviezen over de mogelijkheden van het pand, de financiering van de aankoop….
Zonder Vastigo had ik mijn droomstekje mogelijks nooit gevonden. Mara nam de tijd om een perfecte inschatting te maken van waar ik naar op zoek was. Haar enthousiasme en vastberadenheid bij de bezichtiging gaven mij het vertrouwen om de sprong te wagen, reden waarom ik momenteel de trotse eigenares ben van een prachtig nestje in centrum Antwerpen.
Zeker aan te bevelen : vlotte afhandeling, grote betrokkenheid en duidelijke informatie voor koper en verkoper
Wij zijn heel goed geholpen en begeleid geweest over heel de lijn! Dank aan het team van vastigo.
Heel slecht,,, alles staan verkocht, ik weet t nie waarom staan ze dan op de website.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid