facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vastiau Godeau

Info

Vastiau-Godeau heeft alles in huis om u helemaal thuis te laten voelen.



"Vastiau-Godeau heeft alles in huis om u helemaal thuis te laten voelen. Zo hebben we meer dan 45.000 m2 woonideeën die de meest uiteenlopende stijlen en nieuwe trends combineren."
Adres: Chaussée de Hal 1 Steenweg naar Halle 1 , Beersel 1652, BE
Telefoonnummer: 02 383 06 00
Stad: Beersel
Route: Chaussée de Hal 1
Huisnummer: Steenweg naar Halle 1
Postcode: 1652



op zoek naar gerelateerd: Vastiau Godeau bedden, Zetels Vastiau-Godeau, Vastiau-Godeau bureau, Vastiau-Godeau levering, Meubelzaak halle, meubelwinkels vlaams-brabant, Meubelwinkels A12, Meubelwinkels Vlaanderen
Recensies
Eind augustus / begin september 2022 heb ik een sofa bij jullie besteld en deze zou normaliter in december 2022 geleverd worden. Al snel bleek dat deze timing niet gerespecteerd zou worden en dat ik nog wat meer geduld moest hebben. Na lang wachten heb ik toch nog maar eens gebeld om een update te krijgen en bleek dat de fabrikant al meer dan een maand !!! failliet was hiervoor bellen naar de klant was klaarblijkelijk niet nodig en de sofa dus nooit geleverd zou worden. Bij het kiezen van de nieuwe sofa werd mij verzekerd dat deze zeker zou geleverd worden voor de zomer, een belofte die dus weer niet is nagekomen. Ik stel vast dat jullie de timing nooit respecteren en bewust liegen over de datum waarop er geleverd kan worden, waarschijnlijk om te voorkomen dat klanten bij de concurrentie zouden gaan shoppen. Daarbovenop is het quasi onmogelijk om jullie telefonisch te bereiken en indien jullie naar alle onwaarschijnlijkheid toch eens opnemen kunnen of willen jullie geen informatie geven. Deze manier van werken vind ik onaanvaardbaar. Na bijna een jaar wachten is de sofa dus nog steeds niet geleverd.
Amper te bereiken. Noch telefonisch, noch via mail. Zeker al 20keer gebeld en al 3 keer gemaild. Telefoon schakelt na een tijdje over naar ingesproken keuzemenu. Mails blijven onbeantwoord.
Absoluut niet tevreden over de dienstverlening. Een matras besteld en na 6 maanden wachten nog steeds geen nieuws. Zijn NIET per telefoon of per mail te bereiken. Dit is de allerlaatste aankoop die we hier doen.
Verschrikkelijke dienstverlening!! Reageren niet op mails. Zijn helemaal niet vriendelijk en behulpzaam in de winkel. Nog nooit zo’n slechte en onaangename ervaringen gehad!!!
Sorry beste Vastiau-Godeau maar jullie winkel is echt niet meer van deze tijd, zeer ouderwets, kil en heeft zijn beste tijd gehad, best jammer want jullie hadden vroeger een goede reputatie maar man man man, jullie zouden eens elders moeten kijken. Zag trouwens een stenen zakdoekhouder aan 49 euro, sorry... maar ik vrees dat ge er heel lang mee gaat zitten.
Wij zijn tot op heden heel blij met ons grote aankopen die we hebben gedaan bij jullie. Vlotte en correcte afhandeling, vanaf het begin in de toonzaal tot het einde bij de levering. Wij blijven terug komen
Qua meubelkeuze, verhouding prijs/kwaliteit, zeker in orde. Toch kan ik me niet aan de indruk ontrekken dat de winkel ergens in de jaren 1990 is blijven steken.
Mooi assortiment verlichting in alle prijsklassen
De personeel van de winkel was klantvriendelijk en professioneel. Dankzij vriendelijke verkoper heb ik juiste keuze gemaakt en de hulp gekregen bij configuratie van de tafel "PERFECTA". Ik moest twee maanden wachten op mijn bestelling, maar ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.
Geen antwoord en telefonisch niet beschikbaar .slechte service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid