facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vastgoedpartners

Vastgoedpartners

Info

Telefonisch bereikbaar van 8.00u tot 18.00u
Wij helpen u graag bij de verkoop en verhuur van alle types onroerende goederen. Verder zijn wij ook actief als vastgoedmakelaar in Spanje www.facebook.com/vastgoedpartnersspanje

Geschiedenis

Vastgoedpartners is een immokantoor in Beerse en Rijkevorsel. Wij helpen U graag bij de verkoop en verhuur van alle types onroerende goederen. Verder zijn wij o.a. actief als rentmeester.

Adres: Gasthuisstraat 21, 2340 Beerse
Telefoonnummer: 014/61.61.64
Stad: Beerse
Route: Gasthuisstraat 21
Postcode: 2340


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Vastgoedpartners Te huur, Vastgoedpartners te huur Rijkevorsel, Vastgoedpartners te koop Rijkevorsel, Makelaar Beerse, Heylen Vastgoed, Gerardi Vastgoed, Gerardi Vastgoed Rijkevorsel, Vastgoedpartners te koop in Minderhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ARES vastgoed- & landmeetbureau ARES vastgoed- & landmeetbureau 123 meter Eerlijke makelaar
Century 21 - Immo Invest Century 21 - Immo Invest 162 meter Professioneel eerlijk advies, top
Recensies
Goede service! Binnen de maand ons appartement verkocht. Guy Demma heeft correct werk geleverd, maar wij hebben ook goede ervaringen uit het verleden met Sofie over de verhuring.
Ons huis stond te koop bij een concollega van Vastgoedpartners en de verkoop heeft meer dan een jaar weinig beweging gekend. Het werd dus hoog tijd om een nieuwe wind te laten blazen. En of die wind blies. Tegens orkaankracht had Guy Demma het huis binnen de 14 dagen al verkocht. De samenwerking was top. Feedback 100%., ik werd steeds zeer kort op de hoogte gebracht van elke wijziging in dit dossier. Gezien de zeer vlotte en correcte samenwerking, raad ik Vastgoedpartners en Guy Demma zeker aan.
Zeer professioneel. Perfecte service.
Nooit Meer!!!!!!!!!!! Houden zich niet aan de afspraken. Slechte communicatie enz.
Heel slechte ervaring mee gehad, verkoper Mattia kwam zijn afspraken totaal niet na en was van niets op de hoogte. Uiteindelijk probeerde hij ons nog om veel geld uit onze zakken te jagen, geen transparante acties van deze verkoper.
Ons appartement verkocht op nog geen uur tijd. Zeer goed geholpen met de administratie.
Altijd een goede samenwerking met hun ! Alles weer heel vlot verlopen !!
Ik had graag Sophie bedankt voor haar vriendelijke en professionele aanpak van een huis dat ik en mijn vrouw gisteren hadden bezichtigd.Als wij een huis nodig hebben weten wij Sophie en niemand anders dan Sophie wel te vinden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid