facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vastgoedkantoor 't Huys Vastgoed

Vastgoedkantoor 't Huys Vastgoed

Info

Vastgoedkantoor 't Huys Vastgoed
Erik Schultink
Erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 510778 (sinds November 2018)



"'t Huys vastgoed is een erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 510778Met alle enthousiasme, passie, plezier en daadkracht help ik bij de verkoop of verhuur van uw pand of grond, maar ook bij de zoektocht naar een pand of grond te koop of te huur. Neem contact op voor meer info."
Adres: Haag 122, 3930 Hamont-Achel
Telefoonnummer: 32477812986
Stad: Achel
Route: Haag 122
Postcode: 3930



op zoek naar gerelateerd: Immo Huys, Huis te koop Achel ERA, Huis te koop Achel Acacialaan, Vastgoed Rijken, Vastgoed Pelt, Huis te koop Rangeerweg Hamont, Funda Hamont-Achel, huis te koop - hamont immopunt
Recensies
Fantastische makelaar, uitstekende service en gedegen kennis. Eindelijk een makelaar die weet hoe het moet en die je niet steeds moet vragen om informatie. Je kunt 100% vertrouwen op Erik. Hij is kundig en professioneel. Mocht ik ooit opnieuw een makelaar nodig hebben dan weet ik wie ik moet bellen, zonder enkele twijfel een aanrader!
Top service, persoonlijke aanpak: een aanrader!
super hoe ze te werk gaan, menselijk en vriendelijk een aanrader voor aan-verkoop
Prima makelaar, aanrader!
Weet niet misschien ben ik er langs gewandeld maar niet geweest
Fijne en correcte samenwerking!
Zeer mooie makelaars in onroerend goed. Wens je succes. Jammer dat ik het huis niet heb gekregen, maar dat is niet jouw fout.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid