facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VastgoedDemeyer

VastgoedDemeyer

Info

VASTGOED DEMEYER

Geschiedenis

"VASTGOED DEMEYER" is een vastgoedkantoor waar U als klant op de eerste plaats staat met Uw vastgoedtransactie.

Uw persoonlijke makelaar zal U begeleiden door het complexe proces van aankoop, verkoop, huur, verhuur en dat tot en met het verlijden van de notariële akte.

Wij luisteren en geven u een duidelijk en deskundig advies.
Samen werken we een op maat gemaakt verkoopsplan uit.
Een persoonlijke opvolging garandeert U een vlotte afhandeling.
Kennis, ervaring, enthousiasme en toewijding maken van VASTGOED DEMEYER de meest geschikte partner.

Indien u algemeen advies wenst, een gesprek over de verkoop van uw eigendom of u wenst een gratis waardebepaling van uw eigendom, neem dan snel contact met ons op. Wij informeren u dan zo snel mogelijk.

Missie: Uw Vastgoed, Uw keuze ... VASTGOED DEMEYER

Diensten:
Verkoop van vastgoed
Verhuur van vastgoed
Zoeken naar Uw gepaste woning
Gratis Schatting van vastgoed
Discrete verkoop mogelijk

Adres: Tieltstraat 5, 8740 Pittem
Telefoonnummer: +32476488117
Stad: Pittem
Route: Tieltstraat 5
Postcode: 8740



op zoek naar gerelateerd: Immo De Meyer te huur, Immo De Meyer te koop, Vastgoed De Meyer Ertvelde, VASTGOED Demeyer Facebook, Immo De meyer Ertvelde te huur, Vastgoed Demeyer te koop lichtervelde, Immo De Meyer Ertvelde te koop, Openingsuren VASTGOED DEMEYER
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boerenhuys Boerenhuys 230 meter Experts in landelijk vastgoed
Recensies
Wij kochten een huis bij dit vastgoedkantoor. Tot en met de compromis was alles goed geregeld. We kregen 2 bezoeken met de nodige uitleg. We konden onze compromis zelf gaan tekenen bij de eigenaresse op 24/12. Op de rondgang de dag voor de akte, bleek dat de eigenaresse van dit immokantoor ons op de 2 eerdere bezoeken verkeerde informatie had gegeven en dat de aannemer waarmee samen werd gewerkt voor ons huis een ander bad dan beloofd hadden geplaatst zonder communicatie, en ook nog andere dingen halfslachtig werden afgewerkt. We tekenden de akte in eerste instantie niet, wat ons geadviseerd werd door onze notaris. We drongen aan op een persoonlijk gesprek om naar een geschikte oplossing te zoeken, maar dit bleek voor de eigenaresse van het immokantoor en de eigenaar plots niet meer mogelijk. Van de professionele communicatie die we tot aan de compromis genoten, was ineens helemaal geen sprake meer. Denk 2x na voor je een huis koopt bij dit immokantoor. Als het een totaalrenovatie is door THC-invest in samenwerking met aannemer The Agency, denk 3x na. Als er beloftes worden gemaakt, zet duidelijk op papier welke belofte er concreet gemaakt wordt met duidelijk op welke manier en in welke materialen de afwerkingen zullen gebeuren.
Weinig makelaars die zich zo smijten voor een verkoop. Top team!
Mijn huis verkopen met een makelaar ... Dat was iets wat ik nooit van plan was ! Tot ik Nele Demeyer tegen kwam. Via vrienden leerde ik deze makelaar kennen. En van de eerste minuut tot de laatste minuut maakte Nele een enorme indruk ! Nele is een heel gedreven makelaar. Bij het eerste contact viel meteen haar precieze en professionele voorbereiding op. Gedrevenheid en professionalisme is haar kenmerk ! Er was nog geen contract getekend maar toch had zij alle moeite gedaan om heel volledige info te verzamelen van de eigendom van mijn ouders. En dit was een toch wel redelijk ingewikkeld perceel erfdienstbaarheden, beschermd zicht, .... Nele kende de correcte prijs van de eigendom in tegenstelling met andere kantoren !. Ze was heel correct met de gemaakte afspraken en stak heel wat energie en werk in de verkoop. Ik raad iedereen aan , die nog twijfelt om met een makelaar in zee te gaan, om eerst eens met Nele af te spreken vooraleer zelf te verkopen of met een andere makelaar samen te werken. Bij ons heeft ze in ieder geval de indruk van een top makelaar nagelaten ! Moet het nog gezegd worden dat we 100% tevreden zijn van haar ?!
Heel goeie service!
Wij werken reeds een 3-tal jaren met dit bureau, en moeten zeggen dat hun contracten zeer zorgvuldig en volledig zijn. Bij problemen staan ze ons met raad en daad bij zowel bij aankoop als verhuur, dit zit allemaal in de service. Ook opmaken van vrijblijvende gratis offertes. Er wordt daar hard gewerkt. en ze hebben een zeer scherp oog voor details, ze zien werkelijk alle gebreken en ook pluspunten. Er mag ook eens een positieve review zijn.
Is niet eerlijk wat het huis betreft in pittem/ sint elooistraat 16. Heeft ons eerst de tuin laten opknappen en papieren laten tekenen dat we bij het verlaten van het pand niets konden eisen. Toen hij afgewerkt was stond het na 2 dagen te koop. Ook zijn er veel problemen met de electriciteit, juist de meter us vervangen, de kabels onder de vlier zijn oud en vochtig. Constand mag je nieuwe lampen stoppen en daardoor zijn er ook gsm’s en verschillende pc’s stuk gegaan. De electriciteit buiten werkt niet. Op verschillende plaatsen zijn er gaslekken zoals in de keuken en de kachel die is afgesloten in de living. Geen aanrader dus.
over vastgoed demeyer heb ik zeker geen goed woordje mijn huurcontract was wettelijke wijze opgezegt maar door samen te werken met huisbaas en alles te ontkennen wat ik gedaan heb aan het huis geschilderd en geplakt enz.. als ze een huurwaarborg in hun zakken kunnen steken zijn ze er als de kippen bij he nele je moest je schamen.je ben zelf geen ster waard.
Te weinig klant en aankoper gericht ,geen empathie
Picobello , eerste klasse. Zeer vriendelijk en helpen met alle plezier. Top immo kantoor
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid