facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vastgoed Van Dael

Info

Na het volgen van een professionele scholing als bachelor in het vastgoed en na enkele jaren werkervaring in de vastgoedsector besliste ik om op zelfstandige basis een eigen vastgoedkantoor uit te bouwen gespecialiseerd als syndicus en rentmeester.



"Vastgoed Van Dael is gespecialiseerd als syndicus in West-Vlaanderen. De zorg om uw gebouw is de prioriteit van ons bedrijf. Door deze specialisatie hebben wij ervaring met het beheren van zowel grote als kleine gebouwen, vakantieparken en garagecomplexen.U kunt mij steeds bereiken via het rechtstreeks gsm-nummer en hoeft niet naar een centraal nummer te bellen. Ook via sms, Whatsapp en e-mail kunt u mij steeds contacteren. Bij noodgevallen ook steeds bereikbaar buiten de kantooruren.Als zaakvoerder blijf ik betrokken bij het beheer van uw gebouw en ben ik steeds het eerste aanspreekpunt. U hoeft niet voor elk facet een ander persoon aan te spreken. Dit zorgt voor stabiliteit bij het beheer van uw gebouw."
Adres: Lichterveldestraat 48, 8610 Kortemark
Telefoonnummer: +32468297905
Stad: Kortemark
Route: Lichterveldestraat 48
Postcode: 8610


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid