facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vastgoed De Vos Pajottenland

Vastgoed De Vos Pajottenland

Info

VERKOOP-VERHUUR-CONSULTANCY inzake vastgoed in het Pajottenland.

Geschiedenis

Het is inmiddels bijna twee jaar geleden dat Vastgoed De Vos zijn vestiging te Gooik opende. Ondertussen is het logo vertrouwd in de regio en is de reputatie van het kantoor gestaag groeiende.
Inderdaad, de vele tevreden klantenevaluaties bevestigen dat de manier van werken van Bjoke De Vos, zaakvoerder, gevaloriseerd wordt. Dit bij de particulieren evenals bij de promotoren.
• Betrouwbaar als dienstverlener, die u deskundig advies verstrekt, op maat van uw dossier.
• Betrokken bij het volslagen van elke opdracht. Eenzelfde persoon begeleidt uw dossier van a tot z en dat verzekert u als klant het beste resultaat.

Deze Facebookpagina, specifiek voor de regio Pajottenland, werd in het leven geroepen om klanten en prospecten nog beter en sneller geïnformeerd te houden.
Stap ook gerust binnen op het kantoor om persoonlijk kennis te maken!

Adres: Edingsesteenweg 91, 1755 Gooik
Telefoonnummer: +32 (0)2/303.43.43
Stad: Gooik
Route: Edingsesteenweg 91
Postcode: 1755



op zoek naar gerelateerd: Immo Pajottenland, Immo De Vos te huur, Vastgoed Evergem, Immo devos Mechelen, multimmo te koop - gooik, Immo Verdegem te huur, Immo Verdegem te koop, Huis te koop klaverbeekstraat Evergem
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid