facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vastgoed C

Vastgoed C

Info

Vastgoed C, uw expert in vastgoed!

Geschiedenis

Zowel als vastgoedmakelaar en als vastgoedexpert is Vastgoed C toegewijd u een persoonlijke en professionele service te bieden.

Denkt u te (ver)huren of te (ver)kopen, Vastgoed C is uw makelaar op maat.

Onze expertise-diensten kunnen voor uiteenlopende doeleinden aangewend worden.



"Wij maken mensen blij met plekken waar ze verliefd op worden. We luisteren, helpen en staan open voor hun levensverhalen. En gaan dan keihard aan de slag. Want wij brengen kansen, wensen, mensen en mogelijkheden samen.Vastgoed met volle goesting en zonder gedoe. Altijd bereikbaar. Altijd aanspreekbaar.Of zoals wij het zeggen: gewoon dichtblij."
Adres: Ekselsebaan 2, 3940 Hechtel, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +32477462392
Stad: Hechtel
Route: Ekselsebaan 2
Postcode: 3940



op zoek naar gerelateerd: Zimmo Vastgoed C, Vastgoed C Facebook, zimmo hechtel-eksel, Vastgoed Heylen, Immo-C2, Huis te koop Peerderbaan Hechtel, Construct C, Biddit Hechtel-Eksel
Recensies
Zeer aparte organisatie, gereageerd op 2 woningen. Geen enkele reactie terug. Gebeld, kreeg toen de vraag om een enquête in te vullen en deze door te sturen. Uiteraard dezelfde dag gedaan. Tot op de dag van vandaag geen antwoord meer terug na nogmaals een keer of 2 gebeld te hebben. ZEER APARTE BEDOELING! Als jullie woningen aanbieden graag ook reageren op IEDEREEN, en niet alleen waar het meeste geld uit te trekken valt. Vind het SCHANDALIG!
Positieve ervaringen bij verkoop van verouderd woonhuis. Een correcte schatting, vlotte afhandeling van administratie, stipte opvolging gemaakte afspraken en duidelijke communicatie hebben geleid tot positief resultaat op korte termijn. Goed gewerkt Jeroen van vastgoed c!
Heel goed geholpen door Marnick, het huis werd snel en zonder zorgen verkocht. Heldere uitleg, en een super goede communicatie. Een absolute aanrader!
Vanaf het eerste contact was mijn ervaring met Vastgoed C zeer positief. Er werd zeer snel een afspraak vastgelegd om het huis dat ik wenste te verkopen te komen bezichtigen door een medewerker, Jeroen Vaesen. Ik kreeg meteen alle informatie over wat ik kon verwachten, de realistische vraagprijs die we konden vragen enzovoort. Toen ik eenmaal besliste dat ik met Vastgoed C in zee zou gaan, werd ook de elektrische keuring zeer snel in orde gebracht. Ook de fotograaf van Vastgoed C was snel beschikbaar en heeft prachtige foto's van het huis gemaakt. De opvolging en communicatie met Jeroen Vaesen was altijd héél aangenaam en zeer oprecht. Jeroen is iemand die weet waar hij over praat en duidelijk passie voor zijn job heeft, ook maakt hij altijd tijd om mijn vragen te beantwoorden en blijft hij alles zeer nauw opvolgen. De andere collega's van Vastgoed C zijn ook allemaal super vriendelijk , professioneel en heel vlot in de omgang. Ze zijn uitermate efficiënt zonder ook maar een moment opdringerig te zijn. Als ik in de toekomst nog eens een huis te koop zet, of een huis wil kopen/huren, weet ik waar ik moet zijn!
Zeer vakkundige en professionele mensen. Jeroen was zeer communicatief en open voor voorstellen. Nogmaals bedankt!
Goede ontvangst, vriendelijke dame zoekt mee naar oplossingen top !!!!
Heel jammer dat ik 3 weken moet wachten op een antwoord, heel simpel ja of nee. Aantal weken geleden kandidaat geworden voor een woning. Nogsteeds geen reactie gehad we worden gewoon aan de lijn gehouden! Zeer onproffesioneel dit.
Uitstekende dienstverlening. Alles volgens afspraak en tot de detailpuntjes goed opgevolgd. Zeer toegankelijk en altijd plaats voor vragen. Uitstekend geholpen door het team en Jasmine in het bijzonder. Absoluut tevreden. Doe zo voort! 'Blije groeten', M. Gistelinck
Zeer vriendelijk en erg behulzaam! Toppers!
Niet te geloven dat men meer dan een week moet wachten om een pand te kunnen bezoeken. Of eigenaars hiermee tevreden zijn?? Hoeveel klanten loopt men zo mis. Niet te verwonderen dat bidit de immokantoren op termijn zal verdringen. Absoluut niet tevreden over de manier van werken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid