facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vastgoed Bulteel

Vastgoed Bulteel

Info

Verkoop en verhuur van vastgoed in het Waasland!

Adres: Belseledorp 14b, 9111 Belsele
Telefoonnummer: 037724700
Stad: Belsele
Route: Belseledorp 14b
Postcode: 9111


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30
Dinsdag: 09:00 - 12:30
Woensdag: 09:00 - 12:30
Donderdag: 09:00 - 12:30
Vrijdag: 09:00 - 12:30
Zaterdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Bulteel te huur, Immo Waasland Heymanplein, Immo Hylebos, Immo kantoor, IMMO DE PRINS, Immo Waasmunster, Huizen te koop Bulteel, Immo Service
Recensies
Dankzij An van Immo Bulteel kwamen we snel en accuraat alle info te weten die we nodig hadden om een correct bod te doen. An volgde alles ook zeer goed op en kort daarop tekende we dan ook de compromis! Prima service, altijd bereikbaar en steeds duidelijke, open communicatie.
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Mijn woning was binnen 3 dagen verkocht! Toppers in hun vak !
Vriendelijk tijdens de rondleiding maar komen beloftes niet na. Na een kandidatuur in te vullen, heb ik meermaals gevraagd om mij op de hoogte te houden zodat ik verder kon zoeken naar een woning. Ze beloofden steeds van zodra ze meer wisten, ze het mij gingen laten weten wat nooit gebeurd is.. Beloof niks wat je niet kunt nakomen.. Er zijn betere immobiliën!
Zeer vlotte en vriendelijke makelaar ! Heeft ons heel goed en correct geholpen ! Onze woning was binnen de 2 dagen verkocht !
Ik kan Vastgoed Bulteel alleen maar bejubelen en aanraden! Bedankt voor de topservice, vriendelijkheid en behulpzaamheid. Jullie hielpen me aan een nieuw droomstekje, maar verkochten ook mijn ‘oud’ droomstekje. Specifieke dank aan An en Bart, beide toppertjes in hun vak
Het genoegen gehad om de verkoop van het huis te laten verlopen door Veerle. Een echte topmadam met uitstekende skills om de verkoop tot een goed einde te brengen. Eerlijk, altijd bereikbaar, begripvol,… .Vastgoed Bulteel is zeker een aanrader!. Groetjes, Vanessa
Geen eerlijke werking. Ik had als eerste afspraak ingepland om een huis te gaan kijken en toen ik aankwam mocht ik niet binnen , na 10 min wachten kwam de mevrouw van immo bulteel buiten om mij te zeggen : het huis is verkocht ? Ik zei ik had toch de eerste afspraak ingepland om eerste keuze te hebben. Daarop antwoorden ze : ja maar ik heb nog iemand voor u ingepland en deze mensen kopen het huis... Echt onprofessioneel en oneerlijk praktijken. Zeer slecht ervaring met deze immo bulteel.
Meer dan 5 sterren waard! Ann is een topmakelaar met gevoel voor humor. Je kan steeds bellen met vragen en ze verzorgt de hele aankoop/verkoop van a tot z!
Totaal niet tevreden. Eerst mag je nog op dezelfde dag naar een appartement gaan kijken dat volgens mij al zo goed als verhuurd was. Dezelfde dag stuurde ik mijn gegevens door voor een kandidatuurstelling via mail. De volgende dag blijkt het appartement verhuurd te zijn vaststelling via de website. Ik werd niet gecontacteerd, dus neem zelf contact op. Krijg ik daar te horen dat ze mijn mail niet ontvingen en dat ze het gingen nakijken en mij terugbellen. Terugbellen is niet gebeurd, het verhaaltje dat de mail niet is toegekomen daar geloof ik ook niets van. Ik heb het nog eens gedubbelcheckt en de mail is wel degelijk verzonden naar het juiste adres. Tevens is de mail niet teruggekomen. Bij niet- aankomst krijg ik een replay waarin staat dat mail niet is toegekomen naar het verzonden e-mailadres.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid