facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vastgoed Alderweireldt

Vastgoed Alderweireldt

Info

Vastgoedmakelaar mét meerwaarde!



"Vastgoedmakelaar mét meerwaarde"
Adres: Moleneinde 24, 9080 Lochristi
Telefoonnummer: 0485/321.842
Stad: Lochristi
Route: Moleneinde 24
Postcode: 9080



op zoek naar gerelateerd: Vastgoed Alderweireldt bvba, Immo Lochristi De Blieck, Immo-Home te huur Lochristi, Immo kantoren Lochristi, Immo De Blieck te huur Lochristi, Lo-Immo, Immo-Home te koop, Te huur Lochristi en deelgemeenten
Recensies
De aankoop van de woning is vlot verlopen. Ik heb alle info die ik nodig had gekregen en ben zeer tevreden. Nog eens bedankt Charlotte, u was zeer vriendelijk!
Charlotte slaagde er in om onze droomwoning te vinden en kort er na onze huidige woning te verkopen. Het verloop van beiden was heel vlot en correct. Charlotte is geen standaard makelaar. Ze wil het beste voor haar klanten en haalt hiervoor alles uit de kast. Nog eens bedankt!
Super vriendelijke en sympathieke vrouw. Ze helpt jou en geeft je alle info. Altijd oprecht en zeer aangenaam. Wat een geweldige samenwerking !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid