facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vastgoed 03

Vastgoed 03

Info

DE BESTE KEUZE, EEN STERK TEAM!

Geschiedenis

Vastgoed03 werd opgericht in december 2007 door Leen Geerts & Christophe Roose.

Wij hebben beiden reeds 15 jaar ervaring , hebben de nodige opleidingen genoten, beschikken beiden over een BIV-nummer en volgen voortdurend bijscholing. Wij werken bewust aan een persoonlijke service voor elk van onze klanten. Ook naar de toekomst blijven we u begeleiden bij al uw vragen en zullen alles in het werk stellen om het vertrouwen dat u ons geeft waar te maken.

Op 1 juli 2010 werd een tweede vestiging geopend in Kapellen, deze wordt bemand door onze gemotiveerde collega's , Jonathan Goossens en Joceline Roose.

Voor vragen, informatie en bezichtigingen kan u terecht bij Mieke Willaert en Ellen Van den Bulcke op 03/568.03.03.

U kan bij ons terecht voor het residentiële vastgoed, maar net zo goed voor een studio of appartement, om te verhuren of te verkopen en dit in de hele "zone 03".

Service is een kernwoord bij VASTGOED03.

Wij hopen u eerstdaags in één van onze kantoren te mogen verwelkomen.



"Vastgoed 03 werd in 2007 opgericht door Christophe Roose en Leen Geerts. Vandaag de dag is V03 een vertrouwde naam in de regio ten noorden van Antwerpen.Onze focus ligt op het bieden van een persoonlijke en kwaliteitsvolle service voor elk van onze klanten. Of u nu uw eigendom wil verkopen of verhuren, wij begeleiden u steeds met de glimlach van A tot Z. Met onze jarenlange ervaring in uw regio, kennen wij de markt als geen ander. Bij ons kunt u rekenen op professionele en realistische adviezen van onze sterk opgeleide en ervaren vastgoedmakelaars.Spring gerust eens binnen in één van onze kantoren in Stabroek, Kapellen of Zandvliet of bel ons op 03 568 03 03.We hopen u snel te mogen verwelkomen!"
Adres: Dorpsstraat 84, 2940 Stabroek (België)
Telefoonnummer: 03/568.03.03
Stad: Stabroek
Route: Dorpsstraat 84
Postcode: 2940


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Vastgoed 03 berendrecht, Vastgoed 03 nieuwe projecten, Vastgoed 03 te huur Kapellen, Vastgoed 03 te Koop Ekeren, ERA Vastgoed, Appartement te koop Stabroek, Huis te koop Plantinlaan Stabroek, Huis te koop Waterstraat Stabroek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fimmo Vastgoed Fimmo Vastgoed 397 meter Verschillende immokantoren ten spijt is Fimmo de onoverwonnen topper in de regio. Het...
Stabroek business center Stabroek business center 413 meter Veel winkels bijeen .. handig
BNI Antwerpen BNI Antwerpen 500 meter
PLB Maaiservice PLB Maaiservice 611 meter
Feestverhuur Van Dessel Feestverhuur Van Dessel 697 meter Als was inorde een goede aanrader
Sin Estrés Sin Estrés 3 km Beauty salon Sinestres bied je een warm onthaal en doet haar verzorgingen met veel p...
Recensies
Na 1 bezoek,duidelijk netto inkomen,referenties etc,gewoon vlakaf,nee ,heb momenteel niets meer in aanbieding.als alleenstaande maak je geen kans meer om te huren bij deze immo!!
Dankjewel aan Lauren Van Der Poel voor de goede en vlotte samenwerking! Ze heeft ons goed begeleidt bij de aankoop van ons huis. Bedankt Lauren!
Die ene ster is zelfs te veel voor dit kantoor. Jaren heb ik getwijfeld om een review te schrijven. Maar na andere mensen te horen, deed ik het toch. Gelukkig kocht ik niet bij hun, maar bij een andere makelaar. Ook voor de verkoop van onze eigendommen kozen we voor een zeer betrouwbare vastgoedfirma. En niet deze uitbuiters en charlatans
Bij de keuze van de makelaar hebben we de volgende criteria gehanteerd. Ellen Van den Bulke was onze makelaar. Vastgoed 03 scoorde beter dan de andere 2 makelaars. En ook hoger op elk criteria. Ze hanteren een hoger commissieloon, maar dat maken ze meer dan waar. Het huis was binnen een week verkocht aan de vraagprijs. Goede communicatie en professionele afhandeling van voorlopig koopcontract en uiteindelijke overdracht. Dank Ellen voor je inzet en fijne samenwerking. Ook voor de kopers is het een goede ervaring geweest.
Zeer te vrede met de samenwerking met Lauren Van Der Poel!! Zowel bij aankoop, als de verhuur van mijn appartement, de perfecte begeleiding en super advies, correct, eerlijk gehandeld. Bedankt Lauren!! Tot de volgende samenwerking.
Erg moeilijk om over te oordelen omdat ons huis goed werd verkocht. Stagiaire,een zeer vriendelijke meisje, deed echt haar best maar ik vond haar niet mature genoeg. Moet ook nog meer begeleid worden door ,,de bazen, om haar op hoger niveau te brengen. Of de bazen daar zin in hebben,.......ik betwijfel het.
Zie mijn Facebook recensie en daarna vanaf 27 november 2017 de recensies van de vriendjes met 5 sterren. Hebben me zelfs van Vastgoed 03 gecontacteerd of ik mijn recensie wou verwijderen. Schrijf dit omdat een van mijn vrienden ook slechte ervaring heeft gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid