facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vaporshop Nieuwpoort

Vaporshop Nieuwpoort

Info

Speciaalzaak in e-sigaretten

Geschiedenis

Speciaalzaak in e-sigaretten

Adres: Franslaan 16, 8620 Nieuwpoort-Bad, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 058235754
Stad: Nieuwpoort-Bad
Route: Franslaan 16
Postcode: 8620


Recensies
Kom je hier aan op een vrijdag om 16 uur. Zaak gesloten. Hoe onprofessioneel. Mij ziet ze hier niet meer. Als je geen winkeltje kan runnen, ga dan iets anders doen!!
Belachelijk lang moeten wachten op de uitbater die al 3 kwartier staat te babbelen met vrienden.
Karige zaak, weinig keuze/kennis en medewerker rook naar alcohol. Kreeg precies mee wat ik niet wilde. Yuck... 2 sterren voor de moeite. Dan maar naar Oostende vd week.
Vlotte bediening, altijd vriendelijk, heeft mij al meerdere keren geholpen om te stoppen met roken :
Zeer vriendelijke bediening. Uitbater staat open voor het aanreiken van alternatieven als er toch iets mocht zijn wat hij niet in voorraad heeft. Groot assortiment!
Goede service vriendelijke meneer
6 weken geleden een startpakket gekocht en sindsdien geen sigaret meer aangeraakt het is mij eindelijk gelukt om te stoppen met roken en heb zelfs de vapor niet meer nodig hartelijk bedankt ik raad het iedereen aan als je wilt stoppen met roken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid