facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vaporshop Kampenhout

Vaporshop Kampenhout
"Verkoop van e-cig en toebehoren"
Adres: Haachtsesteenweg 380, 1910 Kampenhout
Telefoonnummer: 016/90.75.14
Stad: Kampenhout
Route: Haachtsesteenweg 380
Postcode: 1910



op zoek naar gerelateerd: Vaporshop Gent, Vaporshop Waregem, Vaporshop Oudenaarde, Vaporshop Nieuwpoort, Vape shop België online, Vape shop open op zondag, Vaporshop Essen, Vaporshop Collect
Recensies
Ik kom hier reeds enkele maanden wekelijks mijn spullen kopen en de verkoopster heeft dringend een cursus klantvriendelijkheid nodig. Zo’n perfecte setting van shop wordt teniet gedaan door zo’n arrogantie. De verkoper is top en zeer sympathiek en behulpzaam. Als je ergens niet graag werkt, verander dan van beroep.
Telkens keer dat ik opzoek ga naar iets nieuws of advies weet ik dat ik hier aan het correcte adres ben, desondanks zelf in de vapewereld gewerkt te hebben ben ik helemaal niet meer op de hoogte van de meer recentere producten en toestellen. Vandaar apprecieer ik de professionele hulp die ik hier steeds mag ontvangen ten zeerste, goed en eerlijk advies met vriendelijk onthaal zijn de meest belangrijke aspecten in enig welke verkoopswereld en deze shop heeft ze beiden! Dank voor de constante hulp, klantvriendelijkheid en het geweldige geduld dat steeds word getoond, keep up the good work!
excellente bediening, Goede uitleg over het aangekochte apparaat en deze shop neemt de tijd voor je...een aanrader!!!
Heel vriendelijk achter de balie! Ik word steeds met de glimlach geholpen. Ze geeft veel extra info. Heel leuk!
Ga geregeld en graag langs in deze winkel. Wordt steeds goed geholpen, verkoopster kent haar vak en haar klanten, ook een babbeltje is nooit teveel.
Zeer vriendelijke dame,draait niet rond de pot. Altijd goed,snel en duidelijk verder geholpen.
Lief personeel, ze geven goeie tips
Super vriendelijke dame in deze winkel! Erg behulpzaam, zelfs als je geen idee hebt wat je wil. Veel keuze in flavors en top service!
Ik ben opzoek gegaan van iets waar ik helemaal niks van ken om als cadeau af te geven. De verkoopster die er werkte heeft me erg goed geholpen in die keuze te maken, zeer vriendelijk en behulpzaam ! Ik raad deze zaak ten sterkste aan
De dame is totaal niet vriendelijk achter de kassa. Ik wou aantonen welk merk ik precies wou en ze deed arrogant terug. Bij deze 1 ster. De man daarentegen is zeer klantvriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid