facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vaporshop

Vaporshop
Adres: Haachtsesteenweg 380, 1910 Kampenhout, België
Telefoonnummer: 016 90 75 14
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Kampenhout
Route: Haachtsesteenweg
Huisnummer: 380
Postcode: 1910


Openingstijden

maandag: 10:00–18:00
dinsdag: 10:00–18:00
woensdag: 10:00–18:00
donderdag: 10:00–18:00
vrijdag: 10:00–18:00
zaterdag: 10:00–18:00
zondag: Gesloten

Recensies
Onvriendelijke en onbeschofte verkoopster achter de toonbank inderdaad ook nog nooit meegemaakt! Dit blijkt al een hele lange tijd zo te zijn aan de reviews te lezen, jammer genoeg niet eerst reviews opgezocht en naar de winkel gegaan. Tot mijn spijt mocht ik het in levende lijve ondervinden.
Zeer tevreden van de service hier. Verkoopster en eigenaar nemen steeds de tijd om je te helpen en advies te geven.
Zelfs één ster is teveel!!!!!! Wat een onvriendelijke en onbeschofte verkoopster achter de toonbank! Ik kon niet snel genoeg terug buiten zijn!.. Heb dit nog nooit meegemaakt; zo onvriendelijk en uit de hoogte antwoorden op mijn vragen.. terwijl ze nog niet eens luisterde naar wat ik echt vroeg!! Hier kom ik nooit meer!
Wat staat daar achter de toonbank zeg… In heel mijn leven nog nooit zo onbeschoft behandeld geweest… Geen uitleg gekregen, en bij enkel vragen dat ik nog durfde stellen een boertig antwoord. Vandaar direct doorgereden naar de vaporshop in Muizen, daar waren ze super vriendelijk en behulpzaam.
Onvriendelijk en geen uitleg gekregen. Slechte koop gedaan hierdoor
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid