facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vaporshop.be

Vaporshop.be

Info

Vaporshop.be is de ultieme webwinkel voor elektronisch roken & vapors. Veel info, ruim aanbod en goede service staan centraal bij ons!

Adres: Prins Boudewijnlaan 9, Unit 10C, 2550 Kontich
Telefoonnummer: +32 (0)3 369 94 08
Stad: Kontich
Route: Prins Boudewijnlaan 9, Unit 10C
Postcode: 2550


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Vaporshop in de buurt, DampShop online, Vape shop online, Vape shop online België, Vaporshop Antwerpen, Vape shop Gent, Vape shop Leuven, Vape shop open op zondag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VANK VANK 1 km Vereniging voor Ambachten en Neringdoeners te Kontich, vzw.
Ginz Ginz 1 km GINZ staat voor kleding die integer, no nonsens, leeftijdsoverschrijdend, harmonieus ...
Recensies
Zéér vriendelijk en behulpzaam. Normaal ga ik in Mortsel maar deze is een week gesloten. Zij hebben nu een klant minder want ik ga nu met heel veel plezier naar Edegem. Top service!
Een bron aan informatie. Vriendelijk, niet altijd alles in huis. Maar ze bestellen het en bellen je op wanneer het binnen is. Ga er al jaren. Doe zo verder.
Toffe gast daar! Heel vriendelijk en behulpzaam.
hep veel slechte dingen gehoord over deze winkel dat ze niet vriendelijk zijn maar ik ben er enorm tevreden van alles goed en vriendelijk uitgelegd en ge installeert door Jim is enkel beetje moeilijk te vinden maar ik las alleen slegte dingen over de winkel vandaar dat ik even wou zegge dat het en heel goede winkel is met vriedelijken mesne
Zondag besteld, nog steeds niet in huis.. Het zal dus ten vroegste woensdag zijn. Voor 15u besteld morgen in huis? Daar komt niets van in huis want als je belt om te vragen waarom de bestelling nog steeds niet bezorgd is aan bpost krijg je hetvolgende als antwoord: Wij werken wel niet op zondag hé meneer.. Pak dan ook niet uit met "voor 15u besteld, morgen in huis" en wees dan op z'n minst iets professioneler in het beantwoorden van de vraag. Vervolgens beloofden ze mij om vandaag te leveren. Niets van gezien.. Het pakketje staat al sinds 03.00 uur te wachten in antwerpen.. De eerste en de laatste keer dat wij hier bestellen. Belofte maakt schuld.
Slechte klantenservice online ! Zowel bij mezelf als een kennis. Beide een bestelling online geplaatst. producten waren in voorraad. Op de site staat ook vermeld voor 15u besteld, volgende dag in huis. Meer dan 10 dagen moeten wachten. Heb dan maar zelf contact opgenomen via mail. Nooit antwoord op gehad. Twee dagen later na men beklag via mail werd de bestelling dan toch verstuurd. Hiervoor kreeg ik een automatische mail. Nooit heb ik een mail ontvangen met enige uitleg of excuses voor de belachelijk lange vertraging. Dik teleurgesteld in hun klantvriendelijkheid ...
Vandaag juist geweest in Kontich. Wat ik hier lees dat ze onvriendelijk zijn. Allemaal dikke zever. Ga al een jaar naar Kontich. Die gasten zijn daar altijd even vriendelijk nemen hun tijd om iets deftig uit te leggen. Vandaag stond redelijk wat volk. Maar direct ging de mede-eigenaar nog iemand bijhalen om mee te helpen aan de balies.
Met verbazing sommige recensies gelezen, over onvriendelijke service en levering te laat enz... ik ben algemeen tevreden, enkel die lange wachttijden daar zou iets aan gedaan moeten worden.
Winkel in Roeselare: Niet de meest vriendelijke verkoper, toen ik vroeg hoe het kwam dat mijn Kanger Topbox lekte en of er iets aan kon gedaan worden kreeg ik met een zucht het antwoord "Ja nee.. da's normaal, gewoon af en toe een keer uitgieten.." Website: "Voor 15u besteld is morgen in huis".. Bij de 3 bestellingen die ik mij hen al deed, was dit geen enkele keer zoals vermeld.. Bij mijn laatste bestelling netjes gekeken of alles voorradig was, zodat ik zeker alles de dag nadien in huis zou hebben, maar toen ik hen nog eens belde bleek er NIETS van die bestelling weldegelijk in voorraad te zijn, waardoor ik dus toch vanalles heb moeten veranderen. Toen ik de eerste keer belde kreeg ik als antwoord "ik zal aan het magazijn vragen om u zo snel mogelijk eens terug te bellen.. normaal binnen een 5tal minuten" Na een uur had ik nog steeds niemand gehoord dus heb ik zelf nog maar eens moeten terugbellen. Nu gisteren mijn bestelling ontvangen, blijkt dat in plaats van de bestelde Kanger Clapton coils, ik Kanger Nichrome coils heb ontvangen.. Net hiervoor ook een mailtje gestuurd om hen hier eens allemaal op te wijzen, kreeg ik direct een automatisch antwoord: "MOMENTEEL HEBBEN WE BIJ TB SHOPS EEN ENORME ACHTERSTAND OP ONZE MAILS. VOOR DRINGENDE ZAKEN VRAGEN WE JULLIE VRIENDELIJK OM ONS TELEFONISCH TE CONTACTEREN TUSSEN 10u EN 18u. EXCUSES VOOR DIT ONGEMAK." Spijtig dat het de enige online shop is in belgie/nederland met een mooi aanbod, anders was ik al lang bij een ander gaan bestellen..
Fantastische service, fantastische producten, mensen achter de toog kennen hun wereldje enorm goed en vooral: vriendelijk! Mijn god, waar halen ze de energie. Niet te vergeten: Hoedje af voor de mensen in Hasselt! Voor alle geïnteresseerden: GA LANGS en praat met die mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid