facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vaporshop Antwerpen-Zuid

Vaporshop Antwerpen-Zuid

Info

De winkel voor elektronische sigaretten , tanks, boxmods en toebehoren.
Van beginner tot gevorderde !
Tot snel !



"Vaporshop Antwerpen-Zuid is een gezellige dampwinkel waar je alle toebehoren voor je e-sigaret kan vinden.Wij verkopen natuurlijk ook een groot gamma aan e-liquids en podsystemen.Wil je ons vlot bereiken? Neem contact op via Whatsapp op het nummer +32 470 12 51 61!"
Adres: Anselmostraat 3, 2018 Antwerpen
Telefoonnummer: 032577214
Stad: Antwerp
Route: Anselmostraat 3
Postcode: 2018


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dampwinkel Antwerpen Dampwinkel Antwerpen 784 meter Heel vriendelijk en behulpzaam. Top merken.
Fairy vape Store Antwerpen Fairy vape Store Antwerpen 1 km ik woon niet in de buurt en toch hebben ze me geholpen en wat ik nodig had opgestuurd...
Recensies
aan het zoeken naar een goed vapor toestel, heb hem hier gevonden goede kwaliteit en service!! Een aanrader!!!
Deze man was erg behulpzaam en wilde al mijn vragen beantwoorden. Nam daar erg de tijd voor. Toen ik later een probleem had met de juiste producten vinden heeft hij me per E-mail geholpen. Als je naar een vape winkel wilt zou ik deze aan iedereen aanraden!
Paljas van een medewerker afgelopen zaterdag! Kwam voor een nieuw toestel, maar deze persoon had daar precies geen zin in. Kansloos figuur was dat zeg!
Zeer vriendelijke bediening en ruime keuze.
Veel keuze en een vriendelijke bediening van de klanten. Hij staat altijd klaar met een duidelijke uitleg over de producten en een eerlijk advies.
Topwinkel! De verkoper staat altijd goedgezind in zijn zaak en helpt je verder aan een goed tempo. Altijd fijn om hier binnen te springen en zo'n service te krijgen. Doe zo voort! Wij zijn alleszins al een tijdje vaste klant en zien dat voor het eerst niet veranderen. Top!
Vandaag een ontzettend goede service gekregen, recensie waard!
Vriendelijk en uitnodigende winkel met zeer vriendelijk personeel. Elke klant krijgt spontaan alle informatie, tips en zelfs even testen is daar probleem. Tevens koop je kwaliteit en ben je zeker van je aankoop, ik ben blijvende klant daar..!
Vriendelijk voortgeholpen.
Top service! Had probleempje met mijn vape en vriendelijk geholpen. Enerzijds vlotte service a la 'voor je het weet heb je iets gekocht'. Anderzijds gewoon vlotte verkoper. Bovendien gratis een rubberen afdekring voor mondstuk cleito 120 gekregen. Hij haalde het gewoon van een setje met de woorden 'dit verkopen ze niet apart maar heb je wel nodig'. Flink bespaard dus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid