facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VAP-EZ Embourg

VAP-EZ Embourg

Info

Cigarettes électroniques
& e-liquides

Adres: Voie de l'Ardenne, 72, 4053 Embourg, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 04 263 73 61
Stad: Embourg
Route: Voie de l'Ardenne, 72
Postcode: 4053


Recensies
Luisteren, erg aardige en goede adviseur. Ik vind deze winkel leuk. Ik raad het iedereen aan die verdampt
Zeer mooie winkel en zeer vriendelijke verkoper! Gekocht wat ik zocht en voor een goede prijs. Kreeg ook onverwacht advies over alternatieve vloeistoffen die goedkoper waren. Bedankt! EN IK WENS U EEN GOEDE VERKOOP!
Zeer competente medewerkers die u helpen bij het kiezen van het product dat het beste bij u past! Vriendelijke sfeer, ruime keuze.
Deze vrijdag 02/03/2023 in hun winkel: uitstekende klantbehandeling, duidelijke uitleg, onwankelbaar geduld met de gestelde vragen. Aankoop van twee DRAG X- en twee "aspire"-modellen, hazelnoot- en karamelsmaken om voor te sterven. Ik beveel deze kwaliteit van dienstverlening ten zeerste aan.
Goede service en advies en zeer warm welkom
Goed advies maar bovenal is Julien zeer aangenaam en ten dienste van klanten dankzij hem die terug wil gaan
Super ontvangst en advies ten top.
Zeer mooie winkel De totaal gestoorde verkoper verwelkomt je en stelt je meteen op je gemak Heel wijs advies Superleuke sfeer Extra waar voor je geld
Als u op zoek bent naar een winkel waar het advies van kwaliteit is, dan bent u hier aan het juiste adres. De verkoper is super aardig en neemt de tijd om samen met jou de elektronische sigaret te vinden die het beste bij je past.
Super vape winkel veel te zeldzaam in België. Het personeel is super aardig met mooie schilderijen doe je er eentje en de keuze is dan ook! Ik raad 100% aan als je in de buurt woont.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid