facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vanwalleghem-Bosch/Johann

Adres: Esenstraat 3 , Zarren-werken 8610, BE
Telefoonnummer: 051 56 65 99
Stad: Zarren-werken
Route: Esenstraat 3
Postcode: 8610


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maeseele/C. Maeseele/C. 146 meter
Recensies
Hetgeen we besteld hadden was heel in orde. Dat woog echter niet op tegen het feit dat we voor een bestelling die meer dan een week op voorhand werd doorgegeven, gewoon achteraan de rij moesten aanschuiven in een bomvolle bakkerij, waardoor we 45 minuten verloren.
Trekt op niets ze mogen van mij wat meer leggen in de etalage zoals CupCakés en dergelijke je moet altijd bellen op voorandt als je iets wil en een fb pagina, email hebben ze nie volgens mij leven ze nog in de jaren 90 ofzo
De vriendelijke en professionele dame, de netheid en de keuze maken van deze bakkerij een plaats om te ontdekken. Op de website kan je ook al het lekkers bestellen zodat je zeker bent een smakelijk stuk taart of een fantastische koffiekoek te kunnen verorberen. Ik vond het een geweldige ontdekking in het kleine Zarren.
Heel lekker brood, van verschillende soorten. Hoeve,molenbrood, spelt en nog zoveel meer.
Authentieke warme bakker. Ruim assortiment aan brood, verrukkelijke koffiekoeken en pistolets. De taarten zijn er zeer verzorgt! Een leuk weetje: in het weekend worden er in de namiddag opnieuw verse pistolets gebakken... dus indien je het wat laat hebt bedacht om pistolets te eten... geen nood in deze bakkerij!!!
Vriendelijk en vooral lekkere kaas en veel lekkers in de toog
Met de heerlijke "Zarrentaart" in het dorpje waar ik geboren en gentogen ben.
Goede bediening!
Lekkere koeken van goed formaat. Goede prijs/kwaliteit en vriendelijke bediening.
Supergoede pistolets en goede banketbakkerij. Persoonlijk ben ik verlekkerd op hun dessertkoekjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid