facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vannec - Zonnepanelen & Dakwerken

Info

VANNEC plaatste de afgelopen 10 jaar reeds meer dan 4971 installaties en 89478 zonnepanelen in West- en Oost-Vlaanderen en meer dan 286 dakconstructies.



"Reeds meer dan 15 jaar is VANNEC, als erkend RESCERT installateur van fotovoltaïsche installaties, een gevestigde waarde voor het uitvoeren van alle dakwerken en het plaatsen van zonnepanelen bij zowel particulieren als bedrijven. Ons atelier is gevestigd te Oostkamp, maar we zijn actief in heel West-Vlaanderen. We houden van tevreden klanten en werken dan ook met een eigen team om steeds kwalitatief werk af te leveren aan scherpe prijzen. Ook na de werkzaamheden kan u bij ons steeds rekenen op een professionele klantenservice."
Adres: Kortrijksestraat 443a loods F, 8020 Waardamme, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 050370987
Stad: Waardamme
Route: Kortrijksestraat 443a loods F
Postcode: 8020


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Vannec review, Zonnepanelen Oostkamp, Vannec klachten, Dakwerken en zonnepanelen, Zonnepanelen Nazareth
Recensies
Voorjaar 2022 een installatie laten plaatsen via Vannec. Snelle levering en installatie. Wel regelmatig achter de keuring en technische documentatie moeten aan bellen. Uiteindelijk na meermaals zelf contact opnemen alle documenten ontvangen. Alles ingediend bij fluvius. Na maanden wachten krijgen we bericht dat installatie niet conform de wetgeving is en er een verkeerdete zware omvormer is geplaatst die niet gebruikt mag worden. Begin januari meerdere mails naar diverse email adressen binnen vannec gestuurd. Nooit een antwoord ontvangen. Meermaals gebeld, krijg nooit iemand aan de lijn. Ik hoop echt dat deze zaak opgelost wordt, zodat ik deze review kan aanpassen.. Vrienden van Vannec.. help ons.
Eerst en vooral vind ik het spijtig om alle negatieve verhalen te lezen, dit vind ik enorm vervelend voor de mensen die het lastig hadden om alles geregeld te krijgen. Daartegenover wil ik toch ook onze positieve ervaring delen. We plaatsten een bestelling voor zonnepanelen eind september 2022. De verkoper was onmiddellijk zeer duidelijk dat de plaatsing pas in het voorjaar 2023 ging plaats vinden. We kregen begin februari een mail met daarin de datum van de plaatsing van de panelen en de dag dat de technieker de aansluiting ging voltooien. Op die dag ging alles zoals gepland, de volgende week kwam de keuring langs en alles zonder probleem in werking. Na de afhandeling moesten er nog enkele mailtjes over- en- weer gestuurd worden om alle attesten te krijgen, maar ook hier geen probleem. Ik hoop dat voor iedereen alles ook goed komt.
Bij ons ook een gelijkaardig verhaal: zonnepanelen en thuisbatterij besteld in juni: zonnepanelen geplaatst begin september na aandringen van ons, maar verkeerde bekabeling, aldus nieuwe tussenkomst 14 dagen later. Aansluiting zonnepanelen maar slechts 7 vd 19 panelen werken en levering thuisbatterij maar enkel 1 vd 2 modules half oktober. Sindsdien gebeurt er NIETS, wij dringen aan, stellen Vannec in gebreke, maar ze reageren TOTAAL niet. Er werden in totaal 10 afspraken gemaakt door Vannec en slechts in 5 van de 10 gevallen is iemand opgedaagd, in de andere gevallen daagde niemand op en werden we zelfs niet verwittigd! De communicatie met Vannec is hopeloos: urenlang wachten om binnen te geraken met de telefoon, de juiste persoon is altijd in gesprek of niet aanwezig en altijd belofte om terug te bellen maar beloften werden nooit waargemaakt; e-mails werden nooit beantwoord en Vannec neemt zelf geen initiatief om de werken verder uit te voeren. De klant dient altijd zelf te vragen dat zou verder gewerkt worden. Eenzelfde patroon van loze beloftes, niet nakomen van afspraken, klant-onvriendelijke communicatie en slechte/verkeerde uitvoering zien we op Internet bij zovele andere Vannec klanten. Vannec gaat tevens onprofessioneel te werk: ze hebben zelfs de natuurleien van ons dak tientallen maal DOORBOORD, terwijl ze zelf schrijven in hun offerte: “Wij werken met eigen installatieteams echte dakwerkers die ook nieuwe daken leggen”. Vannec maakt zijn beloftes niet waar ! En toch hebben we nog een laatste maal hoop, namelijk dat Vannec alles in orde brengt tegen eind januari 2023 uiteraard!
Wat een desastreus bedrijf is me dat. In augustus vorig jaar 8 zonnepanelen en batterij besteld bij vannec. In november is er werknemer geweest die de rails op mijn dak kwam plaatsen. Maar omdat hij alleen was en donker begon te worden. Had de persoon voorgesteld om de zonnepanelen bij mij achter te laten. Dan ganse tijd niets gehoord van vannec. Zijn zelf niet te bereiken. In februari kreeg ik een mail dat ze mij gaan upgraden naar Belinus panelen omdat die van Solarwatt moeilijk te krijgen zijn. Ik als eerlijke burger zeg dat die Solarwatt panelen in mijn tuinhuis liggen. De mensen die instaan voor de planning zijn gewoon niet bekwaam om hun werk te doen. Dan met horten en stoten zijn de panelen toch op mijn dak geraakt en op 22/03 is de aansluiting gelukt. Maar nog steeds geen batterij. Op 24/03 ontvang ik al een factuur van de zonnepanelen en een van de batterij. Gemaild dat ik nog geen batterij heb en dat op de offerte die ik heb ondertekend staat: 100% betaling na levering en plaatsing van de artikelen. Deze week kreeg ik telefoon van vannec dat er nog een factuur openstaat. Zonnepanelen zijn nog niet gekeurd. Heb gezegd dat ik niet van plan om te betalen zolang ik geen batterij heb. Dreigen nu met incassobureau. Blijkbaar kennen ze hun eigen offerte niet. Zouden beter mijn batterij komen installeren dan hun geld te geven aan incassobureau. Zeker geen aanrader dit bedrijf maar ik troost me met de gedachte dat ik geen alleenstaand geval ben. Hopelijk komt alles goed.
We wachten nog steeds op het keuringsverslag en eendraadschema van onze zonnepanelen. Graag ook asap installatie van een nieuwe werkende omvormer! We lopen premies mis omdat jullie niet reageren op mails en telefoons. Zeer onprofessioneel!
Offerte: goed. Plaatsing: hielden ons aan het lijntje, tot 3x toe uitgesteld op het laatste nippertje!. Administratie: SLECHT² ! ! ! Ze sturen al een factuur zonder dat installatie gekeurd is, geen uitleg over premie en geen bijstand over app, telefonisch is Vannec NIET te bereiken en ze beantwoorden zelfs hun antwoordapparaat niet, via mail ook niet meer te bereiken. Momenteel met aangetekend schrijven contact opgenomen, gelukkig is ganse faktuur nog niet betaald, restant wordt tegoed gehouden tot na volledige afwerking ! ! ! ! !
Helaas geen goede ervaringen met dit bedrijf. Ondanks dat we begrip tonen, worden we zonder enige vorm van respect behandeld. Wij begrijpen nochtans dat dit bedrijf werd overrompeld door werk, maar willen natuurlijk ook dat onze installatie in orde komt. Plaatsing en keuring beloofd in 2022 met oog op de premie. Panelen werden geplaatst zoals beloofd, maar na veel telefoons, e-mails, en een aangetekend schrijven, bleek eind januari dat de keuring was afgekeurd. Ondertussen werd tot 6! keer toe beloofd dat er een technieker ging langskomen. Elke keer kwam niemand opdagen, zonder enige vorm van verwittiging. Gevolg is dat de installatie nog steeds niet gekeurd is. Niemand te bereiken op geen enkele manier. Als je na veel uren toch iemand aan de lijn krijgt, is deze persoon alles behalve respectvol. Ook werd ons een terugbetaling beloofd voor het verschil aan premie. Deze hebben we niet ontvangen, ondanks de vele loze beloftes. Ook hebben we nog steeds geen zicht op de energieproductie vd installatie, aangezien de aansluiting met de app niet werkt. Kortom, allesbehalve een goede service.
Mea culpa: ik durfde in te gaan op een offerte. In een notendop: in augustus werd me beloofd dat de installatie binnen de 6 weken gebruiksklaar zou zijn. De zonnepanelen werden geleverd maar nooit aangesloten. Daardoor liggen gestapeld te renderen in de garage. Gelukkig nog geen cent betaald. Zelfde verhaal zoals de anderen: mails, telefoons en ingebrekestellingen blijven onbeantwoord. Ik heb inmiddels beroep gedaan op de expertise van een advocaat.
September 2022: De prijs was correct en de zonnepanelen en batterij werden snel geïnstalleerd week nadien zelfs al!. Maar... ondertussen zijn we een half jaar verder en werken onze zonnepanelen nog steeds niet zoals het moet. We zijn al 4 maanden aan het bellen en mailen voor een oplossing die er niet komt. Door het secretariaat worden we aan het lijntje gehouden al 8x zouden ze ons terugbellen, wat niet gebeurde. Vorige week wel een vakman langs gehad, die bevestigde dat onze installatie niet werkt zoals het zou moeten, maar ondertussen opnieuw geen reactie meer. De rekening werd zeer snel gepresenteerd, maar ondertussen zaten wij nog steeds met een product die onvoldoende werkt. Conclusie: Alle waardering voor de vakmannen. Maar een ondermaatse klantenservice. Triestig. ———— Met deze review geschreven september 2022 hoopten wij toch contact te kunnen krijgen met de eigenaar. Dit was een succes, na 1 week kregen wij contact. De eigenaar beloofde dat het nu in orde zou komen en we kregen één gratis zonnepaneel indien we de review zouden terugtrekken. Nu februari 23 hebben we de extra zonnepaneel gekregen in oktober - deze is echter nog steeds niet geregistreerd. Maar meer is er ook niet gebeurd. Na het plaatsen van de zonnepaneel was er opnieuw geen contact meer mogelijk. Na vele beloftes van terugbellen en vele uren van onbeantwoorde telefoontjes plaatsen we onze review terug online. Wij hoopten te kunnen afsluiten met ‘eind goed, al goed’, maar dit lijkt ons niet gegund te zijn. Indien u overweegt om zonnepanelen te plaatsen, bespaar uzelf de nodige problemen en zorgen. Kies voor een andere firma.
Jammer dat je niet minder 1 ster kan geven. Ik heb lang gewacht met een review te posten, maar dit is te zot voor woorden. Zonnepanelen en batterij in Juli besteld investering van 20K, pas december was alles geïnstalleerd, nadat er meerdere afspraken niet zijn nagekomen. Batterij is in 2x moeten installeren omdat bij de eerste poging men niets van kabels mee had, bevestigingsmateriaal.. Communicatie met Vannec is een ramp, er wordt niet gereageerd door de verkoper, je hangt minstens 35 minuten aan de lijn voordat je iemand te pakken krijgt, die je doodleuk afwimpelt met valse beloftes. Maar hij dreigt wel via sms dat er moet betaald worden, zelfs al hebben we de correcte keuring papieren niet. Gevolg: betaling toch maar gedaan, maar 2 maanden na factuur nog altijd geen geldige keuring, maw de premies zullen we ook missen. Met steekt zich weg achter de keurders, familielid overleden, "t is de bouw" etc ... Let ook op wat er aangerekend wordt: een app kost 950 euro!, de app die gratis is en door mijzelf is moeten installeren. het duurde ook een maand voordat ik zelfs toegang had Ik wacht nog op een uitleg wat dit juist is. Als je kan zoek een andere partner, het zal je een hoop ellende besparen. Je kan groeipijnen hebben, maar de klant voor de zot houden is nooit goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid