facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vanlaer Interieur

Info

Duurzame interieuroplossingen ontwerpen, coördineren en realiseren op maat van elke klant is onze passie. Aan de klant zijn verwachtingen voldoen en deze overtreffen maakt ons trots!

Adres: Genkersteenweg 154, 3500 Hasselt
Telefoonnummer: 011/ 22.38.45
Stad: Hasselt
Route: Genkersteenweg 154
Postcode: 3500


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Van Laer Zandhoven, Davy Van Laer, Van laer interieurbouw bv, Van Laer fineer, Genkersteenweg 154, Keukens Hasselt, Van Laere, Van Laer Autoverhuur
Recensies
Zeer tevreden van Vanlaer Interieur. Vlotte samenwerking op elk vlak: ontwerp, offerte, contact, plaatsing. Goede ideeën bij het ontwerpen ook. Absoluut een aanrader!
Zeer tevreden over onze keuken! Mooie afwerking, gemakkelijk in onderhoud en zeer gebruiksvriendelijk. Ook tijdens de bespreking gaven ze eerlijk hun mening over bepaalde materialen. Dat vond ik super!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid