facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vanhove Frank

Adres: Brugsesteenweg 101, 8420 Wenduine, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 050 41 56 90
Stad: Wenduine
Route: Brugsesteenweg 101
Postcode: 8420


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage Vanhove Garage Vanhove 12 meter Na bellen voor een Depannage waren ze SUPER snel ter plaatse binnen het halfuur, en d...
Recensies
Uitermate klantgerichte service, en vriendelijke mensen. Mijn koffer sloot niet omdat het elektronische slot klem zat, waardoor het kofferdeksel steeds open kwam te staan. Gestopt bij Garage Vanhove en ik werd onmiddellijk verder geholpen door een vriendelijke medewerker die het slot los maakte, zodat ik veilig mijn rit kon verder zetten. Ook al was dit mijn eerste bezoek aan Garage Vanhove en was ik geen bestaande klant, werd ik toch op een snelle en vriendelijke manier verder geholpen. Gebaseerd op deze eerste héél klantvriendelijke ervaring, ga ik zeker terug bij Garage Vanhove en kan deze garage dan ook hartelijk aanbevelen! Bedankt voor de hulp en goede service!
Het is fijn als je bij pech geholpen wordt door een opgewekte vriendelijke en hulpvaardige persoon. Het leven is zoveel mooier in het land van de glimlach!
Na bellen voor een Depannage waren ze SUPER snel ter plaatse binnen het halfuur, en dan nog eens een heél vriendelijke mens die onmiddellijk het probleem opgelost heeft! Ik raad hen zeker aan! Super tevreden van de service!
Onverwacht grote garage, weliswaar zonder toonzaal, maar met grotere technische ruimte en kabine, met zowel tankstation, carwash en shop. Vriendelijk onthaal, geëngageerd personeel, goede afhandeling. Snel, efficiënt, degelijk ! Systeemopvolging van zowel voertuig als afspraak. Voornamelijk Renault en Dacia, maar ook andere merken zijn welkom.
Goeie service en klantvriendelijkheid
Had een lekke band bij aankomst en voor een zacht prijsje hebben ze hem degelijk gefikst. Zeer vriendelijk ontvangen ook door de dame van het onthaal. Wel rekening houden met hun openingsuren want ben wel een paar keer moeten teruggaan omdat ik 2 keer een half uur voor hun middagpauze en hun sluitingsuur daar stond om de band te fiksen en dat zagen ze niet goed zitten. Was ook geen ramp want ik had een volwaardig reservewiel gemonteerd dus kon wel rijden. Had het écht dringend geweest hadden ze hem waarschijnlijk wel onmiddellijk gefikst denk ik toch
Zeer vriendelijk personeel! Kleine garage; niet te druk. Ze kennen hun klanten en nemen hun tijd. Hier ben je geen nummer! Ter plaatse ook carwash en benzinestation!
Ben er geweest om lampen te vervangen. Had een ruime afspraak "in de voormiddag". Super efficiënt ontvangen. Correcte prijs, maar vooral: super vriendelijk. Merci!
Goede self car wash
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Vanhove Frank met het openbaar vervoer


Wenduine Steenoven 50 meter
31
Wenduine Steenoven 80 meter
31
Wenduine Gemeenteschool 330 meter
31
Wenduine Kerkhof 360 meter
31
Wenduine Brugsesteenweg 390 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid