facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vanhie PRO

Info

Hier informeert en connecteert Vanhie zijn PRO-klanten. Ontdek nieuwigheden van topmerken zoals Stihl, Viking en Honda, VanhiePRO-events en zo veel meer.

Adres: Vilvoordsesteenweg 172, 1860 Meise
Telefoonnummer: 022720172
Stad: Meise
Route: Vilvoordsesteenweg 172
Postcode: 1860


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Vanhie Meise openingsuren, Vanhie tuinmachines, Tuinmeubelen Meise, Vshop Meise, Vanhie stockdeals, Vanhie Studio, Vanhie Baobab, Vanhie Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vanhie Vanhie 0 meter Mooie website en snelle verzending. Kreeg zonder aarzeling van hun kant een nieuw art...
Frigomil Frigomil 2 km Service na verkoop is beneden alle pijl. Al meer dan een jaar vragen we om onze airco...
Botanic Garden Meise Botanic Garden Meise 2 km Een zeer gezellige plaats om te komen genieten van de natuur in haar volle glorie. De...
Jardin botanique Meise Jardin botanique Meise 2 km Prachtig,heel groot,fantastische serres,zeker met de kinderen met het treintje het pa...
Koi & Co Koi & Co 5 km Koi & Co. is uw vijver- en aquariumspeciaalzaak: ruime selectie (handpick) Koi, vijve...
Recensies
Snelle en correcte afhandeling. Leuk bedank-kaartje bij de levering is een fijne attentie!
Mooie website en snelle verzending. Kreeg zonder aarzeling van hun kant een nieuw artikel toen ik er eentje ontving met kleine beschadiging.
Prijs kwaliteit zit goed. Net en goed verpakt thuis aangeboden. Een aanrader.
op 15 februari bestelling geplaatst dat op voorraad wasbinnen 48 h zou verstuurd worden Vandaag week later nog steeds niks ontvangen . Krijg elke keer dame aan de lijn Mariadie zegt dat haar collega bezig is met mijn bestelling maar collega is elke keer niet op t werk!!!! Nu vraag ik me af hoe lang moet ik nog wachten . Graag via deze weg hoor ik van deze firma een reactie!!!!
Online bestelling geplaatst van artikel in voorraad en website maakt reclame met: levering binnen 72u. Helaas: na 3 dagen zelfs nog geen verzendbevestiging. En telefoneren lukt ook al niet, want ook al is de winkel open vanaf 8u, dan nog mag je alleen bellen tussen 10u en 12u en tussen 14u en 16u. Slimme aanpak om zoveel mogelijk klachtentelefoontjes te ontwijken. Dit bedrijf is dus duidelijk te vermijden. update: toch nog telefonisch contact en 1u later werd het verzendticket aangemaakt bij postNL. Dankzij postNL werd de dag erna geleverd. Review krijgt van mij 2 sterren nu... je moet dus bellen.
> Op 16 Juni 2021 heb ik een kettingzaag besteld, volgens de website was deze voorradig en de aangegeven levertermijn was binnen de 72u. Daar deed ik het voor! > Op 21 Juni > 72u, kreeg ik een e-mail die aangaf dat het product dan toch niet voorradig was, en dat ze het zo snel mogelijk zouden verzenden. Wanneer ik meer details vroeg naar een geschatte termijn, kwam er eerst geen reactie. Na een vriendelijke reminder op 2 Juli kreeg ik als antwoord dat ze eind Juli zullen verzenden. Bedankt, Leentje > Op 28 Juli heb ik nogmaals een e-mail gestuurd met de vraag of het product ondertussen voorradig was, waarop ik een positief antwoord kreeg op 2 Augustus. Quote 'Wij sturen deze vandaag naar u toe.' > Vandaag is het 12 Augustus en werd er nog steeds niets geleverd, kreeg ik nog steeds geen postNL updates en de track & trace code die ik van Leentje van Vanhie kreeg, stuurt mij naar hun admin portaal, vreemd! Mijn ervaring en conclusie: > Klanten staan duidelijk niet centraal > Antwoorden op e-mails en mensen op de hoogte houden is duidelijk geen prioriteit > De online winkel is duidelijk niet up to date Ik ben benieuwd wanneer de kettingzaag geleverd zal worden.
Schitterende zaak met alleen maar topmerken. Grote keuze en vriendelijk personeel
Mooie winkel, makkelijk bereikbaar en overzichtelijke inrichting. Aanbod ziet er zeer degelijk en kwalitatief uit. Bezocht tijdens een lock-down en afspraak maken ging zeer makkelijk. De verkoopster was zeer professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader!
een dure winkel dat wel, maar goeie uitleg; vriendelijk personeel en goed onderhoud of opvolging van een machine die stuk is. maw correct!
Leuke winkel met een deel high end tuinmachines van de beste merken waaronder Honda en Stihl en een deel culinaire objecten zoals highend barbecue en trendy accessoires zoals ceramische potjes en borden en leuke gadgets. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Voldoende parking. Kennis van zaken. Leuk dat dergelijke winkels nog bestaan in deze tijden. Zeker de moeite waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid