facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vandersanden Advocaten

Vandersanden Advocaten
"Limburgs advocatenkantoor gespecialiseerd in verkeers, verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht."
Adres: Zeepstraat 4, 3740 Bilzen
Telefoonnummer: 089 69 79 89
Stad: Bilzen
Route: Zeepstraat 4
Postcode: 3740


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Belisius
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Belisius Advocaten Belisius Advocaten 132 meter Altijd duidelijke en snelle respons. Werken goed en resultaatgericht. Alles behalve a...
Recensies
Uiterst positieve ervaring met meester Wendy Tielen. Uitstekende communicatie en zeer persoonlijke en menselijke aanpak. Van het eerste gesprek tot de afronding van de zaak, alles perfect . Dank je wel !
Alhoewel met een degelijke rechtsbijstandsverzekering voelde ik me enigszins machteloos tegenover de verzekeringsmaatschappijen én hun experten. Zelfs bij een auto-ongeval in recht moet men opboksen tegen zeer complexe, lees onaanvaardbare, praktijken en een weinig hulp van je verzekeringsmakelaar moet je ook niet verwachten. Gelukkig heb ik veel opgestoken van de duidelijke en nuttige informatie en hulp van Meester Annelies Vandersanden en mag ik deze zaak nu achter mij laten. Ook de bereikbaarheid en vriendelijke aanpak getuigd van een grote empathie en begrip in moeilijke situaties. Veel dank daarvoor.
Top advocaten, Annelies heeft altijd tijd ingestoken voor advies zelfs wanneer dat we nog niet klant waren, heel eerlijk en correct, ik ben echt heel veel geholpen en dossier was heel snel afgerond dankzij haar. Ben echt blij dat ik bij haar ben ingestapt en zal ik anderen ook aanraden. Heel tevreden. Ze is echt heel provisioneel en behulpzaam. Met vriendelijke groeten Razia
Goede begeleiding doorheen mijn dossier en een duidelijke uitleg gekregen. Er werd tijd gemaakt voor persoonlijk contact. Mijn rechtsbijstandsverzekeraar werd rechtstreeks gecontacteerd door Vandersanden Advocaten en alzo werd mijn bijdrage in de advocatenkosten geregeld zonder mijn tussenkomst. Betere hulp zou ik niet gevonden hebben.
Top advocaat Danny en goed, maar ook menselijk advies. Er spelen weleens emoties, echter wordt je niet onder een koude douche van juridisch jargon gezet. Ook voor een zaak die nou niet de grootste is sinds het ontstaan van het rechtssysteem wordt tijd gemaakt en strategie bepaalt. Ik persoonlijk hou daarvan, concreet en efficient, doch vooral niet het menselijke aspect uit het oog verliezen. Vandaar ook de welverdiende 5 sterren.
Zeer snelle afhandeling, correcte communicatie en aangename contactpersoon. Annelies weet van aanpakken.
Altijd steeds vriendelijk geholpen geweest. Echter rekenden ze veel meer aan dan oorspronkelijk afgesproken. Communicatie kan dus wel beter. Jammer dat dit zo is gelopen.
Zeer tevreden over snelle, vakkundige en ook menselijke behandeling door Vandersanden Advocaten. Aanrader!
Zeer goede en fijne advocaat om samen mee te werken nogmaals bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid