facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vandermeeren Interieurs

Vandermeeren Interieurs

Info

Vandermeeren Interieurs
4 winkels, 4 x anders, 1 locatie

Geschiedenis

Vandermeeren Interieurs, jarenlange ervaring door kenners gebracht. Vier verschillende winkels dicht bij elkaar gelegen, elk met hun eigen stijl, waarbij comfort en kwaliteit de rode draad vormt.
Kom en laat je inspireren!



"Tijd om je huis of appartement anders in te richten? Bij ons vind je interieurs waar je het zalig vindt om te vertoeven, met meubels die lang meegaan, één geheel vormen en rust brengen. Met comfort als allesbepalende factor. Kom kijken, voelen en zitten."
Adres: Pannestraat 237, 8630 Veurne
Telefoonnummer: 058310320
eb.nereemrednav@ofni
Stad: Veurne
Route: Pannestraat 237
Postcode: 8630


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: vandermeeren interieur veurne openingstijden, vandermeeren veurne overleden, zetels vandermeeren veurne, vandermeeren veurne relaxzetels, vandermeeren veurne collectie, grote meubelzaken west vlaanderen, vandermeeren veurne stoelen, plasman meubelen veurne
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
REDDY Keukens Veurne REDDY Keukens Veurne 402 meter Afwerking niet top . Als je iets meldt dat niet in orde is of 1 maand na pla...
Cornille BVBA Cornille BVBA 2 km We kochten vorig jaar bij jullie een echte 'Nillspring' en zijn echt super tevreden. ...
SoCherry SoCherry 2 km Zeer vriendelijk en behulpzaam
Vorm meubelen Vorm meubelen 3 km Uw partner in zit- en slaapcomfort. Herstoffering
Recensies
Prachtige winkels met professionele verkopers. Heel ruim assortiment in verschillende budgetten. Plan je dag op voorhand, want het duurt wel even om alle winkels te overlopen. Hou er wel rekening mee dat de winkels over de middag sluiten. Er zijn heel betaalbare collecties aanwezig, ideaal voor starters of tweedeverblijf. Daarnaast vind je er ook knappe design collecties. Je hebt de mogelijkheid om je interieur te laten aankleden van a-z. Van meubels tot decoratie. Laat je gerust begeleiden door de interieurspecialisten. Er wordt ook aan huis geleverd. Ook kun je meubels op maat laten maken. Er zijn heel wat merken te vinden: Vincent Sheppard, Ethnicraft, ROM, Fylds, Velda, Joli, Jori, Nox, Himolla, Fatboy en zoveel meer. Zeker een bezoekje waard!
Mooie winkel en zeer vriendelijke verkoopster en goede keuze een aanrader
Zeer tevreden klanten! Al jaren.... Topteam! Super service! Ook de dienst na verkoop is een topper! Ze zorgen voor hun klanten, dat is uniek in deze tijden.
Ruime keuze, breed aanbod en erg behulpzaam en vriendelijk personeel
Mooie zaak. Onze smaak van stijlen.
Schitterend maatwerk van deze TOPzaak. Super begeleiding van ons project! Die mensen hebben out of the box ideeën, grote dank! Ons project is dankzij jullie inbreng zoveel meer geworden! Ook schitterende opvolging en afwerking! Ongeziene service en klasse! Welgemeende dankjewel, we zijn super tevreden! We hebben enkel al positiefs over jullie gehoord maar onze verwachtingen zijn nog overtroffen! Dankjewel Team Vandermeeren!
Heel vriendelijke verkoopster, heel goede uitleg over het produkt.
Via Vandermeeren hebben we een zetel aangekocht voor ons vakantieverblijf, correcte service en goed begeleid in de winkel. Na vier jaar, merken we dat de kwaliteit van de zetel achteruit gaat. Na melding van dit probleem, werd er gezocht naar een oplossing.
Dankjewel TOPteam Vandermeeren voor de goede ideeën, de opvolging en de service! Meubelen, verlichting en decoratie vormen een mooi geheel. De afwerking is compleet! Deze zaak is zeker een aanrader! Wij zijn al vele jaren tevreden klanten! Grote dank!
Zelden zo arrogant onthaald als hier door zaakvoerder Anthony, die waarschijnlijk niet kon verkroppen dat een vorige klant niet akkoord ging met zijn offerte en hierdoor niet de moeite wou doen om voor ons een offerte op te maken. Voor ons hoeft het ook niet meer mijnheer, dankuwel! ...En als antwoord op uw reactie, nogmaals, voor ons hoeft het écht niet meer !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid