facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vander Cuylen sprl Chauffage-Sanitaire

Vander Cuylen sprl Chauffage-Sanitaire

Info

Installation-Entretien-Dépannage
Chauffage-Sanitaire-Ventillation-Traitement de l'eau
Réalisation complète de salle de bains de classique au contemporain.

Adres: chemin Vert, 1480 Tubeke
Telefoonnummer: 0477315296
Stad: Tubize
Route: chemin Vert
Postcode: 1480


Recensies
Goed werk. Na verschillende monteurs tevergeefs gebeld te hebben voor een CV probleem, was het de firma Vander Cuylen die ons probleem oploste. Zorgvuldig, nauwkeurig werk. Redelijke prijzen. Bedankt voor dit kwaliteitswerk.
Helemaal niet professioneel en verontwaardigd. We hebben een maand van tevoren een afspraak gemaakt voor een sweep. Op de dag van de afspraak, toen we vrij hadden genomen om beschikbaar te zijn, vertelde hij ons dat hij niet zou komen omdat we hem niet hadden uitgekozen om onze ketel te vervangen. Kortom, het is zo klein dat het beschamend is.
Volledige renovatie van een badkamer Meer wand- en vloerwerk bij MortexServices: Installatie van verwarmingssystemen
Het is mooi om te zien dat er nog steeds bedrijven zijn die de deadlines halen. Competentie, vriendelijkheid en efficiëntie! Ik beveel dit bedrijf aan iedereen die ik ken aan met mijn ogen dicht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid