facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vandenbussche Lampo loodgietersbedrijf

Vandenbussche Lampo loodgietersbedrijf

Info

Installateur van Sanitair-Verwarming-Dakwerken in regio Brugge en de Kust.

Geschiedenis

VANDENBUSSCHE-LAMPO: AL VIER GENERATIES ERVARING!



BVBA Vandenbussche-Lampo in Sint-Andries is al vier generaties lang een familiebedrijf van loodgieters. Dat is het grote verschil met andere bedrijven: onze enorme ervaring! Daarnaast hebben we natuurlijk personeel dat zich voor de volle honderd procent inzet en een enorm machinepark met alle nieuwste gereedschappen.

Wanneer u dus met een project wilt beginnen waar dakwerken en water en/of verwarming aan te pas komen, kies dan voor Bvba Vandenbussche-Lampo. Dat is de eerste stap naar zorgeloos genieten van al het hedendaagse huiselijk comfort. Elk project is voor ons een nieuwe uitdaging en wij zijn pas tevreden als u dat bent. Geef ons alle informatie over het project dat u wilt laten uitvoeren en vraag meteen vrijblijvend een offerte aan. Wij komen bij u op bezoek, luisteren naar uw wensen en nodensommen. Daarna sommen we de verschillende mogelijkheden op. Zo vinden we samen de beste oplossing voor u persoonlijk. Elke offerte is drie maanden geldig.

Omdat wij al de vierde generatie loodgieters zijn bij de BVBA Vandenbussche-Lampo onderscheiden wij ons van de concurrentie door onze jarenlange ervaring. Tel daarbij ons uiterst gemotiveerd personeel dat zich dag in dag uit inzet voor onze klanten, ons groot machinepark en bijhorende state-of-the-art gereedschappen en u begrijpt waarom u aan ons een betrouwbare partner voor uw projecten hebt.



"Persoonlijk advies en vakkundige ondersteuning bij de aankoop en installatie van alle sanitaire artikelen en leidingen.Installatie en onderhoud van alle soorten centrale verwarming op gas. Grote keuze aan radiatoren.Kwalitatieve dakwerken en dakisolatiewerken.Al vijf generaties lang een familiebedrijf van loodgieters. Ons voordeel: ervaring! Daarnaast hebben we natuurlijk personeel dat zich voor de volle honderd procent inzet en een enorm machinepark met alle nieuwste gereedschappen.* Komt afspraken na*Jarenlange ervaring - familiebedrijf* Investeert in mens en materiaal* Gratis opmaak offerte 1 maand geldig* Gemotiveerd personeel"
Adres: Lieven Bauwensstraat 8, 8200 Brugge
Telefoonnummer: 050-33-61-08
Stad: Brugge
Route: Lieven Bauwensstraat 8
Postcode: 8200


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Loodgieter Brugge, Verwarming Brugge, Dakwerken Vandenbussche, Junkers service Brugge, Buderus Service Brugge, Bulex onderhoud Brugge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dhollander - Depagas Dhollander - Depagas 1 km Zeer professioneel team en uitmuntende service! Voor ons nooit geen Media Markt toest...
Vanneste bvba Vanneste bvba 2 km Wij hebben als sportvereniging samengewerkt met Vanneste en kunnen vanuit ons standpu...
Installateur Tim Installateur Tim 2 km <span class="f5axBf"
Versteele BVBA Versteele BVBA 3 km Nieuw dak laten plaatsen ! Perfect in orde ! Vakmensen ! Een aanrader !
Van Dycke bvba Van Dycke bvba 4 km verwarming - sanitair
Verbeke Technics Verbeke Technics 5 km Goeie service. Vriendelijke medewerkers
Vbmclean Vbmclean 7 km Super tevreden van het geleverde werk ! Heel goede service
Scv_tec Scv_tec 11 km Merci S-CV, Topklasse... bestek, realisatie volgens bestek, mooi man! De loodgieter v...
Recensies
ZEER SLECHTE SERVICE! Onhandige loodgieter en grof gedrag van de eigenaar! Eerder dit jaar heeft deze firma onderhoud gedaan van ons verwarmingsketel met lange termijn schade als gevolg. Enkele weken terug moest het warm water verwisselaar opnieuw! vervangen worden. Tijdens het onderhoud liet de onhandige loodgieter water op de printplaat moederbord vallen! Na twee dagen kwam hij terug met een nieuwe printplaat, met het vermoeden dat dit zonder kosten vervangen wordt. Enkele dagen later ontvangen we een factuur van Paul Vandenbussche-Lampo, met de PRINTPLAAT erop in plaats van de GOEDKOPERE warm water verwisselaar! Het verschil was meer dan €100! Via de telefoon nam ik contact op met een zeer onvriendelijk vrouw waarschijnlijk de eigenaar en liet mij duidelijk weten dat het MIJN fout is dat de LOODGIETER water heeft laten vallen op de moederbord....WAT? Wij kunnen naar de rechtbank stappen om dit uit te klaren, maar ik geloof dat een review op het internet beter dient voor deze firma! Ook wil ik geen verdere miserie voor €100 meer, via advocaten en rechtbanken.. Ik betaal de factuur, maar een klant blijf ik niet meer!
Grote prutsers !! Ik moet 200€ betalen voor reset en onderhoud ? Dat niet deftig is uitgevoerd! Na 1u na vertrek zogezegd terug ok boiler. Geen warm water. Andere firma gebeld volgende dag reiniging door andere firma stond versteld van het vuil dat er uitkwam ? Hoe kan dit 1 dag na de werken ??? Niets gebeurd dus 200€ kosten ! + andere firma laten komen. BEDANKT!!
Nooit mee werken! Totale aanleg gedaan in kader van renovatie in 2017. De vele fouten en nadien onmogelijkheid om tot een overeenkomst te komen heeft een rechtszaak in gang gezet die ze natuurlijk dik verloren hebben. Nu met iemand anders de ‘herstelwerken’ aan het doen die zeer verontwaardigd is over het gedane werk door Vandenbussche-Lampoo. Als de keuze er was om geen enkele ‘ster’ te geven was dat mijn voorkeur.
Top service! De renovatie van onze badkamer werd tot in de puntjes afgewerkt! Heel goede kwaliteit, communicatie en vriendelijk personeel! Aanrader!!
Correcte communicatie en levert mooi werk ! Een echte aanrader. Een echt familie bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid