facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vanden Broeck/Marianne

"Depuis de nombreuses années Marianne Vanden Broeck évolue dans le monde du paramédical et des médecines douces.L’idée de créer ce centre lui tient à coeur depuis longtemps. Regrouper dans un même lieu des spécialistes de la santé pouvant vous offrir une solution à la mesure de votre santé.Selon leur spécialité, notre équipe prépare, soigne, rééduque et vous guide dans les différentes étapes du chemin de la Vie.Le centre Pluriel de Soins vous présente trois philosophies de soins: Je grandis et je me développe dans la Vie. Je me soigne Je prends un temps pour moiCes trois concepts sont intimement liés dans les différentes étapes de la Vie. Pluriel de Soins vous offre un choix de thérapeutes à la mesure de votre santé."
Adres: Anjelierenlaan 40/A , Steenokkerzeel 1820, BE
Telefoonnummer: 02 751 89 51
Stad: Steenokkerzeel
Route: Anjelierenlaan 40/A
Postcode: 1820



op zoek naar gerelateerd: Kiné Ganshoren, Pluriel de Soins, Centre paramédical Ganshoren, Clinique OPS Ganshoren
Recensies
Een zeer aangename afspraak bij Mevr Vanden Broeck.
We zijn bij mevrouw Vanden Broeck geweest met onze baby van 6 weken die veel huilt omdat hij reflux heeft. Ze behandelde de baby niet langer dan 3 minuten en zei dat er niets anders te doen was. Ze gaf ons advies uit een andere eeuw dat nu wordt tegengesproken door alle studies van de laatste decennia en ook door de WHO: pas op voor moedermelk, geef de baby flessen erg koud water, laat hem huilen, draag niet te veel in een draagdoek, enz. Ze hielp ons niet met betrekking tot het ongemak van de baby. Als kers op de taart was ze ronduit onaangenaam.
Zeer goede fysiotherapeut, osteopaat en meer, ze is compleet. Als ervaren zorgverlener gaat ze recht door zee, lost het probleem op in een minimum aan sessies, zelfs als ze de patiënt moet 'choqueren' en tegen hun ideeën in moet gaan. Ze is openhartig maar gedraagt ​​zich altijd als een goede moeder. Kortom, hij is al 17 jaar mijn fysiotherapeut en heeft altijd antwoorden gehad op mijn problemen. Dankzij haar. Mattheüs P.
Zie je meer dan snel, onaangenaam persoon na 4 palpaties heeft je zoon niets 50 € payconic of contant?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid