facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vanden Borre Oostende

Vanden Borre Oostende
Adres: Torhoutsesteenweg 660, 8400 Oostende, België
Telefoonnummer: 02 334 00 00
Staat: Vlaams Gewest
District: West-Vlaanderen
Stad: Oostende
Route: Torhoutsesteenweg
Huisnummer: 660
Postcode: 8400


Openingstijden

maandag: 10:00–18:30
dinsdag: 10:00–18:30
woensdag: 10:00–18:30
donderdag: 10:00–18:30
vrijdag: 10:00–18:30
zaterdag: 10:00–18:30
zondag: Gesloten

Recensies
Heel vriendelijke bediening door deskundige mensen. Maar wat belangrijker is, is de na-service en deze krijgt van mij 6 sterren. Ik had een probleem met mijn Oled Samsung TV die na 1 jaar regelmatig uitviel en met moeite kon worden opgestart. Gebeld naar de helpdesk, vriendelijk en direct geholpen. Binnen enkele dagen een technieker langs gekomen, wisselstukken besteld en snel vervangen. Het probleem bleef hem voordoen en mijn TV werd omgewisseld. Super tevreden.
Vriendelijk personeel. Snelle behandeling i.v.m. reparatie laptop. D'r andere apparaten die we fekocht hebben zijn ook van heel goede kwaliteit. Ga gerust een kijkje nemen. Grote zaak met allerlei apparaten zelfs schitterende TV'S.
Nieuwe gsm gekocht en heel goed advies gekregen evenals het overzetten van oude gsm naar nieuwe heeft Lukas het perfect gedaan met veel geduld, vriendelijkheid en behulpzaam.
Ongeloofelijk slechte service na verkoop! Men haalt een toestel op in de winkel maar die blijkt defect. Binnen de 2 uur terug naar de winkel gegaan om daar een ander toestel vanuit de rekken mee te krijgen maar dat kon blijkbaar niet. Wij moeten 2-3 weken wachten tot het toestel teruggestuurd en gecontroleerd is door de fabrikant. Verschrikkelijke service en laatste toestel die ik daar nog koop!!!!
Supervriendelijke levering/installatie van een deur op deur ingebouwde koelkast/diepvriezer. Ook al zat er een paar cm verschil op met de vorige hebben ze het met mijn toestemming perfect opgelost. Topkerels! Mijn bestelnr was 417239461.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid