facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vanden Borre

Vanden Borre
Adres: Leuvensesteenweg 367, 3190 Boortmeerbeek, België
Telefoonnummer: 016 60 34 28
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Boortmeerbeek
Route: Leuvensesteenweg
Huisnummer: 367
Postcode: 3190


Openingstijden

maandag: 10:00–18:30
dinsdag: 10:00–18:30
woensdag: 10:00–18:30
donderdag: 10:00–18:30
vrijdag: 10:00–18:30
zaterdag: 10:00–18:00
zondag: Gesloten

Recensies
We bezochten de zaak voor de aankoop van een smart tv en we krijgen aanvankelijk een goed gevoel.De verkoper deed zijn best om de technische aspecten te belichten . Uiteindelijk bood hij ons een toestel aan dat reeds een jaar als toonzaalmodel diende en hij gaf op onze vraag een korting van 200 euro.Eens thuisgekomen keek ik nog eens bij de concurentie en merkte dat dat zelfde toestel 50 euro minder kostte voor een NIEUW exemplaar met exact dezelfde kenmerken!Daarop boden wij ons terug aan met de vraag de prijs aan te passen wat prompt werd geweigerd .Besluit koop niet te snel bij Van den Borre want die laagst prijs garantie stelt niets voor! We hebben daarom de verkoop onmiddellijk opgezegd .Wij betaalden wel een voorschot van 150 euro wat nu na 3 weken ondanks alle beloftes nog steeds niet is terugbetaald! Bovendien wordt je als telefonisch contact wil opnemen van het kastje naar de muur gestuurd zonder oplossing!
Ruime winkel, vriendelijk personeel. Kom hier al jaren en word altijd goed bediend!
Super vriendelijk personeel. Heel behulpzaam en vlot. Zeker de jonge verkoper die mij verder hielp in de winkel.
Totaal niet commercieel ingesteld. Heb een Lenovo tablet, verschrikkelijk traag toestel, zelfs na reset en opnieuw installeren. Toestel blijkt gewoon zo te zijn en is zeker niet defect. Ik wens een Apple te kopen en vraag om eventueel een commerciele geste.....antwoord neen. Ok, ik koop de Apple wel elders dan !
Super vriendelijk personeel en ook een mooie winkel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid