facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vanden Borre

Adres: Donk 54, B-2500 Lier (België)
Telefoonnummer: 03/4884647
Stad: Lier
Route: Donk 54
Postcode: B-2500


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:30
Dinsdag: 09:30 - 18:30
Woensdag: 09:30 - 18:30
Donderdag: 09:30 - 18:30
Vrijdag: 09:30 - 18:30
Zaterdag: 09:30 - 18:30
Zondag: 11:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Vandenborre groot elektro, Vandenborre klantendienst, Vandenborre promoties, Vandenborre outlet, Vandenborre solden, Van den Borre gsm, Van den Borre Lier solden, Van den Borre Aalst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ixina Lier Ixina Lier 78 meter Zaterdag had ik een afspraak voor de vernieuwing van mijn keuken. Stom genoeg had ik ...
Krëfel Krëfel 1 km Ik ben er geweest met een vriendin we hebben niet gevonden wat we zochten zoals bij V...
Selexion Selexion 2 km Xas er voor mijn telenet en ze waren heel vriendelijk en deden heel veel moeite om me...
Elektromic Elektromic 2 km Xas er voor mijn telenet en ze waren heel vriendelijk en deden heel veel moeite om me...
Recensies
Heb hier al verschillende spullen aangekocht, laaste wat ik hier heb aangekocht was een smart tv en waren super vriendelijke mensen en hebben me echt super hard geholpen met de keuzen te maken. Ook waren ze heel eerlijk over de verschillenden kwaliteiten van beeld over de tv. Verder hebben ze me ook een verzekering aangeboden waardoor ik op al de spullen die ik bij hun aankoop op ben verzekerd, de verzekering kost u rond de 8 euro per maand misschien onnuttig als er niets gebeurd. Maar er moest maar is iets kapot gaan zullen we blij zijn als we deze hebben. Danku voor de goede servies !
Je gaat naar de winkel omdat je een vaatwasser graag even eerst in het echt bekijkt voor je hem koopt. Je vraagt aan de verkoper welke hij aanbeveelt, hij gaat met je achter een pc zitten en zoekt op de site naar een vaatwasser! Dat kon ik thuis dus ook wel. Bovendien was de vaatwasser niet aanwezig dus kon ik hem niet zien voor ik hem kocht... waarom kom ik dan naar de winkel? Nadien probeert die verkoper je nogal dwingend wat extra verzekeringen aan te smeren, waar je maandelijks voor moet betalen... Laatste keer dat ik daar iets ben gaan kopen.
Altijd zeer vriendelijk personeel. Ook als ik even moet wachten tot er een verkoper klaar is met een andere klant. Krijg ik altijd een stoel aangeboden. Dat vind ik echt een zeer goede service. Ze zouden me daar ook gewoon met mijn wandelstok kunnen laten recht staan.
Ze hebben een groot aanbod, niet alles, maar veel. Ik ga er meestal heen als ik iets nodig heb.
Wij zullen nooit meer naar lier gaan, heel onvriendelijk vraag iets aan verkoper pas na 20 minuten daar gestaan te hebben kregen wij te horen dat ze onderbemand zijn ,terwijl zij daar wel met drie te samen iets aan het drinken waren ,iederen heeft recht op pauze maar zeg dit dan ,wij zijn dan maar naar Herentals gereden ,die hebben ons daar direct geholpen en die zijn daar tenminste zeer vriendelijk en heel behulpzaam.
Vriendelijke bediening alleen wat onderbemand toen ik er kwam
Gevonden wat we zochten en uitleg en raad gekregen.
Zeeeeeer slechte dienst na verkoop!!
Altijd vlotte bediening mogen ervaren. Maar neem nooit een zogenaamde val / water schade verzekering voor je gsm, want die dekt juist niks, elke schade wordt geklasseerd als ' te wijten aan onvoorzichtig gebruik' . Dit is puur geldgewin voor de verzekeraars. Toestel is dan defect, verzekering komt niet tussen, en dan zou je voor het defecte toestel dus nog wel zes maanden die verzekering moeten betalen.
Goede artikel variëteit. Zéér competente en vriendelijke bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid