facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vanden Borre

Vanden Borre
Adres: Boomsesteenweg 925 , Wilrijk 2610, BE
Telefoonnummer: 03 830 06 80
Stad: Wilrijk
Route: Boomsesteenweg 925
Postcode: 2610


Openingstijden

Maandag: 09:30-18:30
Dinsdag: 09:30-18:30
Woensdag: 09:30-18:30
Donderdag: 09:30-18:30
Vrijdag: 09:30-18:30
Zaterdag: 09:30-18:00


op zoek naar gerelateerd: vandenborre openingsuren, vanden borre status bestelling, vandenborre electro, vandenborre herentals, vandenborre mechelen, vandenborre solden, vandenborre gent, vandenborre beringen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vanden Borre Vanden Borre 394 meter
Media Markt Media Markt 546 meter Geholpen door een hele vriendelijke jobstudent die duidelijke uitleg gaf! De medewerk...
Blokker Blokker 2 km K heb met Kerstmis daar een weegschaal gekocht voor 39,98 euro en kreeg geen geld ter...
Millsaudio Millsaudio 3 km Super. De liefde voor het vak straalt er van af. Zo heb ik ook een korte rondleiding ...
Recensies
Ik ging vastberaden voor mijn keuze. Personeel nam alle tijd die ik had in beslag om mijn gekozen artikel volledig de grond in te boren, inclusief mijn smaak. Moesten ze dringend wat anders verkopen? Nog een extra verzekering erbij want niets lijkt nog op iets? Vreemde verkoopsmentaliteit. Ik ging dus onverrichterzake terug buiten, zónder aankoop! Had geen tijd meer en ondertussen ook geen zin..
we zijn goed geholpen door iemand van de winkel en alles was vrij snel geklonken. Hier komen we zeker nog eens terug.
Een dikke pluim voor Erik. Dankzij zijn vriendelijkheid en goede raad verschillende aankopen van groot Electro kunnen doen.
Super klant vriendelijk en helpen graag de klant voor meer informatie over items wil kopen.top doet zo voort
Vriendelijk personeel dat ons vertelde dat wij op Nieuwe aankoop een paar maanden moeten Wachten spijtig maar waar.
Stipt, goede levering. Perfecte plaatsing en uitleg..
Deze zaak van Vandenborre is één van hun grotere winkels in de omgeving. Verwacht uiteraard geen winkel met grootte van een Mediamart, maar je vind er zeker een uitgebreide selectie van producten. Bij Vandenborre wordt je steeds vlot geholpen door het personeel indien je vragen hebt bij een aankoop. De keten probeert zich te onderscheiden van andere zaken met hun gekende laagste prijs garantie. Mijn ervaring is dat zij steeds zonder problemen vlot terugbetalen indien je een gekocht product aan een lagere prijs vindt binnen de termijn van 1 maand 30 dagen. Hou er echter wel rekening mee dat de terugbetaling is in vorm van een aankoopchèque voor Vandenborre. Indien je wilt genieten van het consumentenrecht voor online aankopen, kan je ook producten bestellen op de website van Vandenborre en later ophalen in de winkel. Zeker een aanrader voor mij, aangezien je vanwege de laagste prijs garantie met een gerust hart kan gaan winkelen.
Goede verkopers. Ijskast geleverd Nadien gezien dat ze niet recht stond. Vandaag langst gekomen en dit hersteld, vriendelijk en goed. Alvast dank daarvoor.
Koop echt NOOIT! een keuken hier: hoe een DROOM een NACHTMERRIE werd! Heel tof, innemend contact met verkoper Ehsan. 12/3/2021 tekenden we de offerte voor onze droomkeuken die in de tweede week van JULI geplaatst worden. Ik nam die week verlof op mijn werk om bij de werken te kunnen zijn. Ehsan stelde voor om te helpen met andere weken in huis, zoals een nieuwe tegelvloer. We gingen hierop in want we hadden echt vertrouwen. Onze oude keuken werd 8/7/2021 uitgebroken. Ehsan vroeg de keuken volledig te betalen, ‘omdat dit tegenwoordig gebruikelijk is voor levering’. Ik vertrouwde hem en schreef het volledige bedrag over. Bij levering bleek een kast beschadigd te zijn. Keukenplaatser Curt en Ehsan beloofden het nodige te doen. Juli en augustus gingen voorbij kamperend, zonder vuur en lavabo. Levering vanuit Duitsland, bouwverlof, keukenplaatser corona, zijn zoon corona en geen opvang, … 15/9/2021 kwam de keukenplaatser, maar zei maar een dag te kunnen komen ‘omdat er andere klanten gepland waren’. Nog altijd geen werkende vaatwasser, slechts een aantal kastjes, boiler nog niet aangesloten, Am. Koelkast zonder water en ijsblokjes, .. 29/10/2021 is de keukenplaatser terug langs gekomen voor een aantal zaken voor een aantal zaken, de rest is tot vandaag nog altijd niet in orde ondanks heel veel keer bellen, mails, langs de winkel gaan, en telkens belofte van Ehsan ‘het nodige te doen’. 15/3/2021 werkt de verlichting in de keukenkastjes nog niet, de Amerikaanse frigo kan niet op zijn plaats kast fout gemonteerd, 2 dekplinten ontbreken en een stuk plamuur dat beschadigd werd is nog niet hersteld. Precies een jaar geleden bestelde ik onze nieuwe keuken, waar we zo naar uit keken.. het is echt een nachtmerrie geworden!
Vanden Borre Wilrijk richting Antwerpen Ik ging vandaag rond 16:00 de winkel binnen om te shoppen! Gelukkig waren er naast mij geen andere klanten in de winkel! Aan het einde van de winkel stond ik naar de kookplaten te kijken toen de blonde jongeman van het magazijn me vertelde dat het mondmasker mijn neus niet helemaal bedekte! Wederom was ik de enige klant in de winkel! Hij vroeg me niet waarmee hij kon helpen, maar stak in het oog dat het masker mijn neus niet helemaal bedekte! Het is je gelukt om mijn koopintentie weg te nemen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid