facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vandeboer.be

Vandeboer.be

Info

Groenten, fruit, vlees, ijs, bier, wijn,... bestel online bij je favoriete boeren en geniet van verse, (h)eerlijke, lokale producten!



"VanDeBoer .be brengt gezonde, verse producten van boer tot consument. Het gezamenlijke aanbod van verschillende boeren kan je via onze webshop bestellen en gratis aan huis geleverd krijgen. De korte keten, heerlijk, vers, lokaal."
Adres: Rosselaar 2, 2490 Balen, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32479561838
eb.reobednav@ofni
Stad: Balen
Route: Rosselaar 2
Postcode: 2490



op zoek naar gerelateerd: Van den Boer, Vandenboer Lommel, Recht van bij de boer verkooppunten, Groenten van de boer, Tomaten rechtstreeks van de boer, Vlees kopen bij de boer, Groenten kopen bij de boer, Lokale boer
Recensies
Wij waren enkele weken geleden zeer gelukkig om deze service te leren ontdekken in dit coronatijdperk. Echter merken wij nu ineens een toeslag van 3,90 Euro om aan huis te leveren, en dit terwijl volgens de website de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk wordt gehouden. Ik begrijp dat je kosten rekent voor een kleine bestelling, maar verbaast waren wij dat er geen onderscheid wordt gemaakt tussen een grote of kleine bestellingen. Over de producten zijn wij zeer tevreden! Hopelijk kunnen jullie de service nog net ietsje beter maken.
Lokale groenten, vleesen zuivel aan huis geleverd! Makkelijk te bestellen.
Lekker vers,lokaal en gemakkelijk dat het aan huis geleverd wordt
Goed aanbod, smaakt naar meer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid